Jump to content

Map Anime Yorumluyor | 07 | Guilty Crown


Önerilen İletiler

.

.

.

Sanki her tarafta var bir düğün, çünkü en şerefli en mutlu gün, bugün 23 Nisan, hep neşeyle doluyor insan! Dı dı dınının dı dı dırı.. :D

Herkese merhabalar, Map ile sohbetli muhabbetli anime yorumlama şeysinde bugün, Guilty Crown'u yorumluyorum!

Resmi ekleyen

Yok abi ya, ne yaparsa yapsın bu anime kendine sevdiremedi gitti beni. Dün akşam oylamalara bakıyordum keşke GC'yi eklemeseydim dedim 4-5-6 diye gidiyordu. Bende madem yorumlayacağım izleyeyim bir tekrardan dedim oturdum izledim. Ama yine hiçbir şey anlamadım. Kesinlikle bu inceleme çok kısa ve saçma olacak, söylemedi demeyin.

Anime'nin konusu zaten yeterince iyi anlatılıyor Türkanime'de, oradan bakabilirsiniz.

______________________________

Bu satırdan sonrası spoiler içermektedir.

_____________________________

Bana göre bu anime aşırı sıkıştırılmış. Mesela 70-80 bölümlük uzun bir seri yapılabilecek bir senaryo ve potansiyele sahip bu kadar güzel ve ilginç bir animeyi tutup 20 küsür bölüme sığıdırmışlar gibi olmuş. Ben daha ne olduğunu anlamdan bir sürü olay geçti ve gitti. En sonuna doğru anca bir şeyler anlamaya başladım bile denebilir. Undertaker örgütünün yıkıldığını bile fark etmemiştim ilk izlediğimde o derece yani. İyiki de 2 kez izlemişim diyorum. O değilde , 2-3 kez daha mı izleseydim ya?

Ha şimdi şunu da diyebilirsiniz. , aman Tunç sen anlamadın diye animeyi kötüleyip durma. Abi öyle bir olay yok. 4-5 kişiye daha da izlettim hem arkadaş çevrem hemde benden anime önerisi alanlara dalga mı geçiyon lan ben falan dediler. Ama bana göre güzel bir animeydi, potansiyel açısından konuşuyorum burada. Beğenemedim animeyi yani, OST'leri güzeldi. Çizimler de güzel. Ayrıca Inori bana çok Yuno çakması geldi , bunu söylemeliyim hemen. Yapım yıllarına ve tarihlerine bile bakacağım o derece :D . Shu'nun karakterine ise bayıldım. Okulu en son yönetiş şekli ve saf bir gerizekalı olmaktan çıkması ile anime'yi sevmeye başlamıştım, sonra salak gibi kolunu kestirdi , o andan sonra dedim tamam, bu anime düzelmeyecek. Ama yine de izledim sonuna kadar. Aslında en başta yaptıkları hatalara rağmen güzel bir animeydi diyebilirim.

Dediğim gibi keşke uzun ve güzel bir anime olsaydı, gerçekten tadından yenmezdi. Hayatımda izlediğim en iyi animeler arasında çok rahat girerdi Guilty Crown. Senaryosu ve her şeyi harika olmasına rağmen hangi akla hizmet bu kadar kısa yaptılar hala anlamış değilim , ama dediğim gibi, keşke uzun olsaydı.

Final Oylama zamanııığ!

_______________________________________

Final Oylama:

İçerik : 6.5/10

OST : 8.5/10

İzlenilebilirlik : 8.5/10

Senaryo : 9/10

Çizim : 8.5/10

Karakterler: 9/10

Genel: 8/10

______________________________________

Oh oh, yorumlarda güzel tartışma çıkacak şimdi. Okuduğunuz için teşekkürler! Görüşmek üzere!

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

"Oh oh, yorumlarda güzel tartışma çıkacak şimdi. Okuduğunuz için teşekkürler! Görüşmek üzere!"

anime listemde 1 numara olan ve yerini sarsacak bir anime bulamadığım guilty crown'u yerin dibine soksaydın :P ilk defa senin anime yorumlamandakileri yanlış buldum.

inori yunonun çakması ? :D şaka yapıyorsun sanırım ikisinin arasında dağlar kadar fark vardı sen söylemesen böyle bir şey aklıma bile gelmezdi doğrusu.

konusu gayet iyi devam etti ve olması gerektiği gibi bitti bence :D

teşekkürler.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

bırak karakteri tip olarak bile benzetemedim ben İnori ile Yuno'yu :D Shu'yu çok iyi yansıtmışlar bence karakter olarak, normal bir insandan farksız, üstündeki yükün altında ezilen bir tip aynı zamanda. kısa bir sürede o kadar sorumluluk almış falan, neyse işte.

haklı olduğun noktalar var da Kaya gibi ben de ilk kez bir incelemende bayağı bir ters düşüyorum seninle :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 4 ay sonra...

inori <3 gene kalsik olarak ana karketrin ezik görünümlü olduğu bi seiri diyelim çünkü öle :D .bu seride beni en çok şaırtan bizim oğlanın ablasını herşeyin suçlusu olması ve ve cenaze timinin liderinin sornadan en büyük düşman olamsı beni şaşırıt şahsen sonda inoriin ölümüne en içten üzüldüğüm animelerdendir şahsen son olarak müzikelri felan çok hoşuma gider hala dinlerim arada

puan:9/10 (inori için 1 puan kırdm :D )

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.