Jump to content

Shingeki no Kyojin


Önerilen İletiler

Resmi ekleyen


Anime adı : Shingeki no Kyojin


Anime Türü : Aksiyon , Dram , Fantastik , Süper-Güçler


Bölüm Sayısı : 4/25+


Yapım Yılı : 2013


Özet : Yüzyıllar evvel insanoğlu devler tarafından yok olmanın eşiğine getirilmiştir. Devler tıpkı anlatılagelmiş hikayelerdeki gibi, uzun, zekadan yoksun görünen, insanları yiyen ve de en kötüsü bunu beslenmek için değil zevk için yapan varlıklardır. Az sayıdaki insan, en uzun devlerden bile yüksek duvarlar inşa ederek çevreledikleri bir şehrin koruması altında hayatta kalmıştır. Şu anki zaman diliminde ise 100 yılı aşkın bir süredir tek bir dev dahi şehre ayak basmamıştır. Henüz erginliğe erişmemiş bir çocuk olan Eren ile sütkardeşi Mikasa, bir anda ortaya çıkan inanılmaz büyük bir devin saldırısı sonucu şehrin surlarının yıkılmasına tanık olurlar. Nispeten daha küçük olan devler surlarda açılan gedikten şehre akın ederler ve bu iki çocuk dehşet içerisinde annelerinin bir dev tarafından canlı canlı yenilişini izlerler. Eren bütün devleri öldürüp insanlığın intikamını alacağına yemin eder.

Not : Shingeki no Kyojin'in daha 4 bölümü yayınlandı ama bu animenin kısa zamanda Death Note , Bleach , One Piece gibi klasik animeler arasında yerini alacağına eminim . Gerek konusu olsun gerek işlenişi şimdiye kadar ki çoğu animeden farklı bir giriş etkisi yaratması onu diğerlerinden ayıran bir özellik . Karakterlere gelince onları karakter tanıtımında tek tek ayrıntılı bir şekilde anlatıcam şimdiden izleyecek arkadaşlara iyi seyirler :)
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 36
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Anime adı : Shingeki no Kyojin Anime Türü : Aksiyon , Dram , Fantastik , Süper-Güçler Bölüm Sayısı : 4/25+ Yapım Yılı : 2013 Özet : Yüzyıllar evvel insanoğlu devler tarafından yok olmanın eşiğ

Burdan beyenmeyen arkadaslara demissinizki sert çoçuk triplerinde dünyayı kurtarcam kofasında falan diyorsunuz çoçuğun gözü önünde annesi yenildi ne bekliyorsun devlerle çay partisimi versin ? :=)

openingi bile yetiyor :)

ilk bölümünü izledim, aşırı beğendim o yüzden devamını izlemiyorum :D bitsin öyle izlicem.

mangasını da takip etmiyorum, ama herkes "mangası süper." dediği için içim rahat ^^ SAO gibi olmasın da. bu arada sanki buna benzer bi konu daha vardı, yanlış mı hatırlıyorum :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.