Manga-ka 1 Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 Yazar ve Çizer:Iwashiro Toshiaki Durum:Devam etmekte Tür:Aksiyon,Macera,Bilim-Kurgu,Shounen,Doğaüstü Ageha adında 10,000 yen veren her herkesin görevini yapmakta olan bir genç vardır...(bildiğin E5 personeli) yine birgün mesai dönüşü (çok yormuşlar XD) yoldaki telefon kulübesinin çaldığını görür ama açtığında telefonda kimse yoktur...sadece sesinin yankısını duyulur...şaşkına dönemeden telefonu açanla karşılaşır ve bunun insan olmadığına bahse bile girebilirim...arayan şey kayboluyo ve ardında bıraktığı tek şey bir arama kartı... Bu ilginçlikler bizim karaktere pek etki yapmıyo anlaşılan normal bir öğrenci gibi okula geliyo (psikolojik mal) bide üstüne okula nadiren gelen "Buz kraliçesi" adındaki tipim olmayan kız okula geliyo,bizim velet zaten ona buna yazmayı planlarken...kendini çok saçma bi şeyin içinde buluyo...ufak bir şehir efsanesi...yani çok devasa hatta efsaneyi çözene büyük paralar bile vaad ediliyo...ya bu ne olduğu bilinmez şehir efsanesi gerçekse...ve bizim kahraman başrol oyuncumuzun arkadaşı bu şehir efsanesinde kaybolduysa...???!!!??? Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Ragnorak 6 Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 Öyle bi anlatmışsın ki sanki okumayın der gibi :D . ama ilk 3-4 bölümünü okumuştum biraz güzele benziordu ama ben mangaları sevmediğim için bıraktım :D. Animesi Çıksa Kesinlikle tutar ama :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
dewwil 0 Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 degisik bir seri baslarda biraz sıkıcı ama sonradan ilginclesior bu manga biras zevke göre degisir bence Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
mustx 0 Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 bence güzel bi seri ( abi sen bitir bütün animeleri kalıcan mangaya muahahahaha xD ) konusu ilginç bazı yerlerde de saçmaladığı olduğu da bi gercek o ayrı ama konu kapatıyor... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest ShadowWolf Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 Konusu benim hoşuma gitmemişti ama www.Mangafox.com sitesinde aylık "7.505.918" kez tıklanıyormuş en çok okunulanlar listesindede 2. yinede çizimleri güzel değil ;) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
mustx 0 Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 şahsen beni hiç sıkmayan sayılı manga arasında bi oturuşta 50 bölüm okutturmuştu :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Sourléd 61 Posted December 18, 2011 Share Posted December 18, 2011 Güzel birşeye benziyor :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts