Barış D. Baryshx 1762 Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 (edited) 1 = Üyelik Aktivasyonun gerçekleşmemiştir. (aktivasyon yapılması gerekiyor, mailinize gelen linke tıklayınız.) 2 = Kötü davranış veya hakaret yüzünden banlanmış olabilirsin. 3 = Siteye fazla girmediğinden yada hesabının şifresini unuttuğundan olabilir. 4 = Başka bir PC'de yada başka bir Tarayıcıda Hesabınız Açık Kalmış Olabilir 5 = E-Mail adresinizde gereksiz,diğer veya spam maillere bakınız, oraya gelmiş olabilir Diğer sorunlarınız için ve mail Atarak Üyeliğinizi Aktifleştirebilmek için bu adrese yazın > i[email protected] Edited September 24, 2014 by Barış D. Baryshx başka nedenler varsa onuda ekleyip, düzenleyin ALEJANDRO and furkan06 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
ALEJANDRO 25 Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 (edited) Bilgilendirdiğin için teşekkürler ama 1. yazdığın maddede parentez içindekiler aklıma takıldı yönetici değilde site onu otamatik olarak göndermiyormu. @baryshx ; parantez içinde belirttiğim üye olduğu halde aktivasyonu gerçekleşmemiş arkadaşlar için Edited May 2, 2013 by Barış Dönmez Baryshx Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Hokage_Minato 1268 Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 4. Başka Bir pc de yada başka bir tarayıcıda hesabınız açık kalmış olabilir :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted May 2, 2013 Author Share Posted May 2, 2013 başka sebepleri olanda eklesin, açtığım konuyu düzenleyebilir ekipten olanlar, ben sadece başlığı açayım dedim, millet başlık açıyor hep bu konu hakkında :ph34r: ALEJANDRO 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Paprika 220 Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Konuyu ucundan hortlatıyorum ama böyle teknik bir sorunu kime soacağım bilemedim; Ben ne turkanimetv'ye ne de foruma giriş yapamıyorum.Giriş yapamıyorsan bunu nasıl yazdın diyeceksiniz; gizli pencereden açılıyor ancak ama normal chrome penceresinden açamıyorum.Giriş yap butonuna tıklıyorum fakat tıklamamış gibi hiç bir şey olmuyor. Edit: Konu zaten sabitmiş. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
İssei Hyoudou 0 Posted February 22, 2014 Share Posted February 22, 2014 başka bir pcde açık kalmıştı. şifreyi falan değiştirdim baktım yine olmadı sonra dedim bundan mı, kapattım bilgisayarı fullden, baktım açıldı sonra ben bilgisayara bilgisayar bana şaşkın şaşkın bakıştık... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
demonwashere 4 Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 bu turkanime.tv deki pasifleştirilmiş giriş ne zaman akfit edilcek acaba bir açıklama yaparsanız seviniriz. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
kimseler55 0 Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 ben nezamandır uğraşıyorum ama aktif edemedim Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
furkan06 0 Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 Bana da hala aktivasyon maili gelmedi. Biraz önce i[email protected] ye mail attım umarım en kısa zamanda sorunum çözülür. Teşekkürler sorunum düzeltildi. Yardımcı olan herkese teşekkürler iyi forumlar. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
karanemrut 0 Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 şifremi unuttuğumu düşünüp yeni şifre aldım ama e postama mail gelmedi bu nedenle türkanime üye girişimi yapamıyorum ne yapmalıyım sorun bendemi Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts