Jump to content

Boku wa Tomodachi ga Sukunai Live Action Movie


torotoro

Önerilen İletiler

  • Forum Admin

Resmi ekleyen


Kyoto'daki Ryukoku Üniversitesi, resmi Twitter hesabı üzerinden yapımcı Toei ve prodüksiyon stüdyosu Times In (Akihabara @ Deep'den tanınabilirler) adına bir Boku wa Tomodachi ga Sukunai Movie projesi için casting alımlarına başlandığını duyurdu.


Kaynak: ANN
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Merak ediyorum da acaba adamlarda animeyi hazırlarken fikir mi tükeniyor da daha sonra aradan zaman geçince tekrar ele alıyorlar...İzleyenleri hiç düşünmüyorlar ..Bizler ne olacak nasıl bitecek derken anime belli bir aradan sonra tekrar çıkıyor..Ondan sonra zevki de kalmıyor benim için..Paylaşım için arigatou.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

sana katılmıyorum dostum bence final iyiydi 3.sezona bağlıcaklar işi işde bunlarda onun ön gösterimi gibi bişey olucak heralde

hocam 3. sezon olabilmesi için işin brezilya dizisine dönmesi lazım 2. sezonun bitisinde çunku çok önemli 2 olay oldu (spoiler vermicem diye kendimi zorluyorum anla sen ) bu olaylara çözum getirmek için 1 sezon çok fazla 4 veya 5 bölumde çözulebilecek bişey bu hatta belki de 2 bölumde (ama umarım dedigin gibi 1 sezon daha çıkartırlar)
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.