Jump to content

Ünlü Olmayan Güzel ve Ünlü Olan Berbat Animeler


DarkSoul

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 216
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Sao(zamanımı harcadığım gereksiz övgüler sonucu izlediğim bir seri) Acell world(sao ile aynı sebepten nalet etiğim bir seri) Elfen lied(fena değilde sonu getirilmemiş) Gantz(mangası narutodur bleac

Abartılanlar -Fairy Tail (Çok bugu var) -High School DxD (Yorumsuz) -Bleach (Ichigo'nun saçma powerupları...) -Dragon Ball (Shounenlerin babası ama aynı şeyin tekrarından başka bir şey değil. Güçlü dü

High School DxD - Nefret ediyorum bu animeden. Sırf abaza animesi. :/ Aşırı abartılıyor zaten genellikle memesever erkekler tarafından. Sword Art Online - Özellikle aklını online oyunlara çok fazla ta

Posted Images

Pek bir bilgim yok ünlü olup olmadığına dair ama gözlemlediğim kadarıyla pek bilinmemesine karşın benim çok hoşuma giden Golden Boy ünlü olmayan ama güzel animelere örnek verilebilir.Çok bilinmesine ve sevilmesine rağmen Bleach'e bir türlü tam olarak ısınamadım,konu bana göre anime genelinde dümdüz ilerledi ayrıca dövüşler çok sıkıcı ve ayrıntısızdı.Animenin en büyük artısı çok iyi karakterlere sahip olmasıydı.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hıgh School Of Dragon ball Z  Accel World ve echii shounan ai olan animelerin hepsi kötü.tabi bu benim düşüncem buna yuri yide ekliyorumm.iyi olarakta inuyasha wedding peach  Yume-iro Patissiere bunlar ve buna benzer animeler çook güzell  bunlar benim hissettiklerim tabii  bu animelerin üzerinde biraz fazla durulsa  çook güzel olur.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Naruto, one piece, fairy tail, bleach, buyuk izleyici kitlesine sahip animelerdir ama ben hic birine ısınamadım. Nerede tutulmadigindan devami gelmemis anime varsa onları arastirdim. Cok zevkli konular, tatli cizimler buldum. Ornegin, C power of money and possibilities.

Not: Amacim bir tartisma baslatmak degil ama ozgun dusuncem, bizim bir anime hakkinda, igrenc, berbat, cok kotu tarzinda yorumlar yapmamizin yanlis oldugudur. Tamam, begenmemis, isinmamis olabilirsiniz ama baskasinin sevdigi, belli bir emek ile olusturulmus eserleri ezmek yanlistir.

Sonucta sizden baskalari onu zevk ile izler bu onlara haksizlik olur.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 4 ay sonra...

Daha iyi yerleri hak eden animeler: 

Another

Steins;Gate

Clannad : After Story

 

 

Bulunduğu yeri hak etmeyen animeler:

Death Note Anime güzel konusuda aynı şekilde fakat bir yerden sonra beni fazla tatmin etmedi. Nedenim herkesle aynı aslında.

Sword Art Online Her ne kadar bu anime benim için özel desemde bende herkes ile aynı fikirdeyim yarısından sonra kısır döngüden oluştu. Adamlar ne yapacaklarını şaşırdılar. İyi toparladılar fakat o bölüm izleyicinin aklında kaldı.

Kaichou Wa Maid-Sama Bu animenin abartılacak kadar güzel olduğunu düşünmüyorum standart bir konusu ve standart bir işleyişi var nasıl bu kadar beğeni toplamış bilmiyorum.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.