Jump to content

Ünlü Olmayan Güzel ve Ünlü Olan Berbat Animeler


DarkSoul

Önerilen İletiler

Fairy Tail iyi bilinir Çok İyi hikayesi ve 100 numara dövüş sahneleri  vardır Her bölüm ayrı bir heyecandır. Ama hikayenin işlenişi karakterlerin saçmalaması Erza'nın saçma işleri Ana karakterin hep bala kazanması Beynimin tasını attırır ve FT'yi orta seviye bir seridir bence ama Son zamanlarda ana karakterde biraz düzelme var.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 216
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Sao(zamanımı harcadığım gereksiz övgüler sonucu izlediğim bir seri) Acell world(sao ile aynı sebepten nalet etiğim bir seri) Elfen lied(fena değilde sonu getirilmemiş) Gantz(mangası narutodur bleac

Abartılanlar -Fairy Tail (Çok bugu var) -High School DxD (Yorumsuz) -Bleach (Ichigo'nun saçma powerupları...) -Dragon Ball (Shounenlerin babası ama aynı şeyin tekrarından başka bir şey değil. Güçlü dü

High School DxD - Nefret ediyorum bu animeden. Sırf abaza animesi. :/ Aşırı abartılıyor zaten genellikle memesever erkekler tarafından. Sword Art Online - Özellikle aklını online oyunlara çok fazla ta

Posted Images

Binbougami ga değerinin çok altında bence bide şu an güncel devam eden madan ou to vanadis,garo ve cross ange değerinin altında diye düşünüyorum anime trending oylamalarında baya alt sıradalar her hafta ayrıca geçenlerde bitirdiğim dansai bunri no crime edge pek duyulmamış bi seri ama oldukça iyiydi oda

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 ay sonra...

SAO yu yedirtmem diyeceğim de ben kimim ki, 10 anime izleyip işin erbabı gibi konuşmak istemem. benim de fark ettiğim bişey beni anime ye teşvik eden (100+ anime ne bilem narutodur one piece dir izleyen manga okuyan tipler :D ) arkadaşlarım da "SAO işte eğlenceli hhh " gibi yorum yapıyorlar.

benim gibi mmorpg tip oyunlarla büyüyen insanlar için sao çok manidar, her boss fight'a anılarımız canlanıyor, "pt add pls" geçiriyoruz içimizden, kutuları toplamak... .

 

Asuna, Kirito hayran olduğum insanlar (bak karakter değil). Halâ durup durup izlerim her macerlarında pt'nin bi üyeside benim.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

 

sword art online (kötü ama övülür) bingougami ga! (övülmez sövülmez...yerinde bir karar ama tavsiye ederim  :D)

 

Sword online'ı bende sevmedim çok bayık ilerleyişi vardı konu kopuk ilerliyordu bıraktırdı yarıda bencede gereksiz yere övülmüş baş karakter iyi hoşta çok çocuksu çizilmiş. Asuna'da bir yapaylık var. Sevmedim, animasyon güzel çizimler iyi kurgu berbat. Bölüm sonu canavarlarını yen geç oyun animeleri bana  göre değil.

 

Tokyo Ghoul bence ne kadar bayıklaştı ilk sezon açıldı açılcak konu diye beklerken gidişat ve karakterlere ısınamadım pek. Kaneki'nin beyaz saçlı hali için koca animeyi izlemeye değmez sanki. Yani izlemesemde olurmuş dedirtti nesi güzel anlamadım mangasıylada uymuyormuş diye diye komple soğuttular 2. sezonunda baş karakter yan karakter olunca çekilmez oldu sanırım. :D Hani yani bu kadar abartı beğeniyi haketmiyor bence fazla abartmışlar beğeni olarak. Bir Op ve Naruto mu bu kadar sıkıcı bayık bölümlere 300 500 beğeni verdiniz. Shingeki'de benzer konu var ama onu daha çok beğendim aldığı beğeniyi hakediyor mesela.

 

 

Akatsuki No Yona var yenilerden olduğu için hala o kadar ünlü sayılmaz şiddetli tavsiye ederim.

Chihayafuru var  bir kart oyunu ne kadar ilgi çekici olabilir diyebilirsiniz ama bana değişik geldi konu ve ilerleyiş olarak. 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tokyo Ghoul HİÇ güzel değil -hatta iğrenç- ama ünlü ! :angry:  <_<  :blink:

Pandora Hearts ÇOK ÇOK GÜZEL :wub:  :wub:  :wub:  :wub:  :D  :D  :P  :P  ;)  ;)  :)  :)  : :( ama o kadar ünlü değil :angry:  :(  :wacko:  <_<  -_-

NASIL BİR İŞ BU YA !

Aynen ya :D bende hiç beğenmedim vaktimi kaybettirdi resmen. Tokyo Ghoul sırf her hafta 300 beğeni hakedecek ne alıyor diye başladım zoraki devam ettim sebep falan bulamadım başlarda psiklolojik gidiyor iyi gibiydi sonra resmen dağıttı konu monu hak getire. Yani sırf haksızlık etmeyeyim belki çok güzeldir diye başlayıp 2. sezonda bıraktım hiç aramıyorum animeyi bağımlılık yapacak bir ögesi duygusu yok bence. Aksiyon desen git Bleach izle onu izleceğine ya Naruto dövüş sahnelerini çok gereksiz. Aksiyon sahnelerinden de pek zevk almadım tuhaf yaratık olarak dövüştükleri için. Baş karakter desen bir iticileşti gittikçe. Mor saçlı kızıda sevmedim bir küçük kız var sempatik birde kahveci amca. Amaç ne yani Ghoulleri kurutmak mı onlardan tarafa olarak izlemek mi. İnsan tarafıda itici ghoul tarafıda itici olunca tastamam soğudum hiçbir taraf sempatik gelmedi bana. Kanekide alt rol oldu zaten temelli beter oldu. İlk sezonu eh işte 2. sezonu konu arapsaçı saçmasapan bir ordan bir burdan gösteriyorlar bir şey anlatmıyor doğru düzgün. 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fairy Tail ve SAO Sezon2. Fairy Tail'in de sadece 2. Sezonu. Nedenine gelirsem; anime çok boş konuşmalar ile geçiyor ve "fan servisi" adında gereksiz görseller ile animenin kalitesini düşüyorlar. Önemli bir mesele olduğunda direkt olarak "arkadaşlarım var benim, yenilmem ben aarrrrrrrrggghhh" narasından sonra saçma sapan bir power-up alıp işi bitiriyor. 2. saçmalığı da: karakter yeniliyor, ve önceki gibi saçma sapan konuşmalarla dövüşleri uzatıp duruyorlar. Ne var yani filleri yapmasanız? Ölecek misiniz.? // Bir diğeri SAO 2.: 1. Sezon gayet güzel gittikten sonra 2. sezonda "Sinon" sersemini getirdiler ve anime daha ilk bölümlerden bozulmaya başladı. En sonunda da o kadar kişinin geçmişini gösterince, herkes ölecekmiş gözüyle baktım. Çok saçmayalan animeler bunlardır kanımca.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Another yerine Corpse Party...

 

Yok another kötü demiyorum ama corpse party ondan daha beter. :ph34r:

Aslında 5 bölümlük olmayaydı hem bilinirdi hem de sevilirdi.

Tanıtım gibi bir şey olmuş, ama asıl olay oyunlarında... Repeated Fear'dan başlayıp Blood Drive'a kadar gitmeniz gerek o zaman tadı çıkıyor ;)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.