Jump to content

Ünlü Olmayan Güzel ve Ünlü Olan Berbat Animeler


DarkSoul

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 216
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Sao(zamanımı harcadığım gereksiz övgüler sonucu izlediğim bir seri) Acell world(sao ile aynı sebepten nalet etiğim bir seri) Elfen lied(fena değilde sonu getirilmemiş) Gantz(mangası narutodur bleac

Abartılanlar -Fairy Tail (Çok bugu var) -High School DxD (Yorumsuz) -Bleach (Ichigo'nun saçma powerupları...) -Dragon Ball (Shounenlerin babası ama aynı şeyin tekrarından başka bir şey değil. Güçlü dü

High School DxD - Nefret ediyorum bu animeden. Sırf abaza animesi. :/ Aşırı abartılıyor zaten genellikle memesever erkekler tarafından. Sword Art Online - Özellikle aklını online oyunlara çok fazla ta

Posted Images

Kuroshitsuji: Bu kadar sevilmesinin tek nedeni Sebastian sanırım. Yoksa anime öyle muhteşem değil, yalnızca abartı.

Elfen Lied: Klişeler, mantık hataları, zayıf kalan hikaye... denildiği gibi derinliği de yok üstelik. Neden bu kadar popüler anlamadım. Görselliği var diye de bir anime güzel olmaz. Bazıları da yalnızca vahşete -havada uçuşan kollara, bacaklara- bakıyor.

Berbat demiyorum ama kesinlikle abartılan animeler ikisi de.

Saçmalama. Kuroshitsuji çok güzel anime. tek sebastian değil, konusu, şarkıları, gizemi, karakterleride güzel. tamam finalde biraz batırmış olabilirler ama abartı falan değil 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Güzel olanlar : Hyouka (Bence güzel bir seri çünkü bir gizem oluyor ve ardından vov böyle bi çözülüyor diyosun)

Love Lab (Nedense kimsenin ilgisini çekmiyor, çok sevimli ve komik bir seri, arkadaşlığa falan önem veriyor ama çevirisi yarıda kaldı)

Switch (Yani adını yeni duymuş olabilirsiniz ama iki narkotik polisinin etrafında geçen olayları anlatıyor 2 bölümlük kısa ova diyebiliriz)

Hoshi wo Ou Kodomo (Bir kızın macerasını anlatıyor drama falan var sadece 1 bölümlük çok güzel bir seri.)

No. 6 (içeriğinde Shounen-ai var fakat olayların gidişatı falan konusu güzel.)

Maria Holic ( Kız okulunda geçen komedi animesi 12 bölümden oluşuyor, 2. sezonu var fakat çevirilmedi.)

Ghost Hunt ( 16 yaşında olan bi kızın part-time olarak hayalet avcılığı yapmasını anlatan seri. Tekrar tekrar izlediğim bi seri gayette güzel fakat popiler değil.)

Tasogare Otome x Amnesia (bu seride ağladığım çok zaman oldu. 50 yıl önce ölmüş bir kızın eski okul binasında hayaletinin gezdiği söylenir. Kimsenin bilmediği bir nedenden dolayı Niiya Teiichi bu kızın hayaletini sadece o görebilmektedir. Teiichi bu kızın neden, nasıl ve kim tarafından öldürüldüğünü araştıracaktır.)

Kuragehime (Kadın otaku'ların arasında geçen komedi olayları dizisi. Gerçekten çok komik ve sevimli bi seri.)

 

Gelelim Abartılanlara ; Kaichou Wa Maid-Sama ; neresini beğenmedim? Çok absürt bi konusu var. Klasik fakir kız-zengin oğlan.

Haa Usui'ye lafım yok, karakter olarak mükemmel. Fakat çok klişe.

 

Highschool DxD ; neresini beğenmedim? Aşırı ecchi var, 3. dakikasında midem bulandı kapattım.

 

Vampire Knight ; Büyük bi Kaname Kuran hayranı olmama rağmen, mangası bu kadar güzel olmasına rağmen animeye çevirerek b*k etmişler seriyi.

 

Benden bu kadar :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Forum Admin

Hacılar Kuroshitsuji nin sonu kötü ve kalitesiz değildi.. Kendi isteğinize göre bitmediği için (2. sezonu kastediyorum ) bir animenin sonunu kötü yargılayamazsınız... Kuroshitsujinin sonu müthiş bitti sonunun tahmini neredeyse mümkün değildi fena şaşırtıcıydı...

 

Ayrıca Sebastian klişe bir muhteşem karakter.. Sebastianı çok çok severim ama orda Grell Sutcliff ve Undertaker gibi acayip oirijinal karakterler varken animeye sıradan ya da kötü demeyin lütfen :)

 

Bir de hacılar şimdi size az bilinen ama şimdiye kadar izlediğim animeler içinde konusu ve kurgusu en muhteşem olanlardan birisini söyleyecem ama izlemiş olan erkek forumdaşlar " Yuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhh sapıııııııııııııııııık izlediği şeye bak" falan demesinler :D Bence hentai grubuna girmesi gereken bir anime ama sitemizde özgürce izleyebiliyorsun :D Gerçi bana göre Seikon no Qwizer, Kiss x Siss falan da hentai grubuna girmeli :D Neyse işte animenin linkini veriyorum:

 

http://www.turkanime.tv/anime-seri/Mnemosyne-no-Musume-tachi

 

Türüne bakmadan konusu ilgimi çektiği için izlemiştim... İyi ki izlemişim :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...

Aslında Naruto birkaç abartı dışında güzeldir ya.Benim görüşüm tabii ki.Bazıları tiksinç gibi laflar etmiş beğenmemiş olabilir ama öyle laflar etmenize de gerek yok.:)

Neyse Higurashi no naku koro ni aslında ünlüdür ama Türkanimede pek ünlü değil.Ama kurgusu,kan ve birçok yönünden harikadır kendisi.İlk sezon kafaları karıstırdığı için Turkanimedekiler önyargılı davranıp bırakmış herhalde.

Hell girlde güzeldir ama yine turkanimede pek ünlü değil.Güzeldir ya biraz sıkabilir ama izleyin.Şimdi klıma gelmiyor aklıma gelirse yazarım.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.