Jump to content

Kamisama Kiss OAD Geliyor


Hokage_Minato

Önerilen İletiler

Shoujo Serisine İki Yeni Anime

Hakusensha, Julietta Suzuki’nin Kamisama Kiss mangasının 16. cildi ile birlikte OAD çıkarılacağını onayladı. DVD’de “Kamisama, Suterareru” ve “Kamisama, Onsen ni Iku” adlı iki yeni anime olacak. Animelerden birisi manganın 15. cildinin hikayesine bağlı olarak hazırlanacak, diğeri ise tamamen yeni ve orijinal bir konu içerecek. Diskte ayrıca bir banyo sahnesi de yer alacak. Manganın 2012 sonbahar dönemi animesindeki yapımcıları ve seiyuuları OAD için iş başına geçecek. Anime serisinde olduğu gibi, TMS Entertainment stüdyosunda Akitaro Daichi yönetmen koltuğuna oturacak.

Resmi ekleyen

Paket, 20 Ağustos’ta 3300 Yen (yaklaşık 60 TL) karşılığında satışa sunulacak. Tabi Türkiye’de böyle bir satış görmemiz henüz mümkün değil.

Babası kumar borçları yüzünden kaçıp kendisini terk ettikten sonra Nanami evsiz kalmıştır. Nanami’yi köpeğin saldırısından kurtaran bir adam, evinde kalmasını önerir. Evsiz kalan Nanami hiç itiraz etmeden kabul eder. Ancak adamın evi aslında bir tapınaktır ve Nanami de farkında olmadan oranın tanrısı olmuştur.

Kuzey Amerika’da Viz Media tarafından yayınlanan manga, 2012 sonbahar döneminde Kamisama Hajimemashita adlı animeye uyarlanmıştı.

Anime serisini beğenmiş miydiniz?

Kaynak AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 20
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Shoujo Serisine İki Yeni Anime Hakusensha, Julietta Suzuki’nin Kamisama Kiss mangasının 16. cildi ile birlikte OAD çıkarılacağını onayladı. DVD’de “Kamisama, Suterareru” ve “Kamisama, Onsen ni Iku” a

Banyo sahnesi derken???????????? yoksa tomoe ... :o :wub: *_*

Orta seviyeydi. Pek beğendiğim söylenemez. Yine de izlerim.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.