Jump to content

Kamisama Kiss OAD Geliyor


Hokage_Minato

Önerilen İletiler

Benim için izlediğim en güzel animelerden birisidir. Hatta unutulmaz sahneleri bile var. Devamı gelsin diye çok dua etmiştim, anime yarım kalmıştı. 13 Bölüm bana çerez gibi geldi. Umarım iptal falan olmaz. Tomoe ve Nanmi mükemmel bir ikiliydi. Tengu ve Mizuki de ayrı birer komedi. :) Dört gözle bekliyorum.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 20
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Shoujo Serisine İki Yeni Anime Hakusensha, Julietta Suzuki’nin Kamisama Kiss mangasının 16. cildi ile birlikte OAD çıkarılacağını onayladı. DVD’de “Kamisama, Suterareru” ve “Kamisama, Onsen ni Iku” a

Banyo sahnesi derken???????????? yoksa tomoe ... :o :wub: *_*

Orta seviyeydi. Pek beğendiğim söylenemez. Yine de izlerim.

Belirli bir felsefesi,fikri olan fantastik animelerin sonu yarım bitse hadi ona lafım yok,ama romantik animenin nesini belirsizliğe bağlıyorlar,japonlar niye böyle şeyler yapıyorlar bilmiyorum ve hiç de hoşuma gitmiyor.Güzel bir anime olabilirdi.

Ama Tomoe seviyor mu sevmiyor mu vs vs gibi bir sürü soru bırakıyor insanın kafasında ve bunlar gereksiz şeyler.Nefret edecekse etsin sevecekse de doğru düzgün sevsin.Kaçıp durmalar,belirsizlikler,bir romantik animede niye olur arkadaşım?Çok saçma.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.