Jump to content

Toaru Hikuushi e no Koiuta


torotoro

Önerilen İletiler

  • Forum Admin

Resmi ekleyen


Gagaga Bunko bültenine göre, light roman "Toaru Hikuushi e no Koiuta" (Love Song of a Certain Pilot) animeye uyarlanacağı duyuruldu. Henüz projeye ilişkin ayrıntılı bilgi bulunmamaktadır.

Roman yazarının alternatif hikayeye sahip "Toaru Hikuushi e no Tsuioku" romanı geçen sene anime filmi olarak uyarlanmıştı. Yazarın alternatif hikayeye sahip iki romanı daha bulunuyor. Bunlar: Toaru Hikuushi e no Yasoukyoku ( Bitti ), Toaru Hikuushi e no Seiyaku ( Devam Ediyor )


Konu:
Her şeyini kaybetmiş olan bir prensin ana vatanına sa saglim dönmesinin hiç bir garantisinin olmadığı bir yolculuğu konu alan bu hikayede; o güne kadar zihninde yer edinen nefret ve intikam duygularının yerini bu yolculuk sayesinde sıcak dostluklar ve aşkın almasını konu ediniyor.





Light Roman PV


http-~~-//www.youtube.com/watch?&v=PkfBP1rMO3Y


Kaynak:
http://myanimelist.n...?topicid=600911

Kaynak : AMT
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fragmanda yine mamory mamory deyip duruyor....Sanırım yine bir kahraman nasıl oluyormuş onu görücez...Bu anime kahramanlarının koruma içgüdülerine bayılıyorum...Sadece lafta da kalmıyor...Hakikaten kendilerini parçalıyorlar sözlerini gerçekleştirmek için...Güzele benziyor, başlasın takibe alırım..

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.