Jump to content

Shingeki No Kyojin 2014'de Bir Live Action Çıkaracak!


Çevirmen-J

Önerilen İletiler

Resmi ekleyen

"Shingeki No Kyojin" (Attack On Titan) ile ortada dolaşan uçuk şeyler dolaşırken, animenin mangakası olan Isayama Hajime'den aynı zamanda bir "Live Action" filmi çekileceğine dair bilgi geldi.

"Shingeki No Kyojin"in resmi web sayfasında, live action serisinin 2014 yılında çıkacağı onaylandı. Bazı blog sayfaları ve siteler serinin bu senenin sonuna doğru çıkacağına dair söylentiler yayınladılar.

Konusu :

Henüz erginliğe erişmemiş bir çocuk olan Eren ile sütkardeşi Mikasa, bir anda ortaya çıkan inanılmaz büyük bir devin saldırısı sonucu şehrin surlarının yıkılmasına tanık olurlar. Nispeten daha küçük olan devler surlarda açılan gedikten şehre akın ederler ve bu iki çocuk dehşet içerisinde annelerinin bir dev tarafından canlı canlı yenilişini izlerler. Eren bütün devleri öldürüp insanlığın intikamını alacağına yemin eder.

Sitedeki Yazı :

Resmi ekleyen

Peki... Kimler heyecanlandı?

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 22
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

"Shingeki No Kyojin" (Attack On Titan) ile ortada dolaşan uçuk şeyler dolaşırken, animenin mangakası olan Isayama Hajime'den aynı zamanda bir "Live Action" filmi çekileceğine dair bilgi geldi. "Shi

Hiç hecanlanmadın gelmiş bize en az 6 sonraki cıkacak birşeyi söylüyorsun git işin yokmu senin :=)

"6 ay sonra çıkacak bir şeyi" demek istedin her halde :D Ben edindiğim bilgiyi paylaştım. İşim var mı? Hemde bir sürü... Fakat bilgiyi paylaşmaktan kimseye zarar gelmez :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.