lamirox 2 Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 hikaye, karakter ve türü nasıl düşünürdünüz bir anime yapmak istermiydiniz ben bir anime yapmak isterdim hikayesi olsun karakter ozellikleri ya da cizimi peki ya siz yapmak istermiydiydiniz Link to post Share on other sites More sharing options...
Esinti 2 Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 [shadow=red,left]Bende isterdim bir anime yapmak. Ama mutlaka yani kesin olarak konusu shoujo olurdu. Çünkü ben shoujo hastayım vede ismini; "Rüyalar Ülkesi" gibi birşey koyardım heralde! :-\[/shadow] Link to post Share on other sites More sharing options...
青い FAIA 1 Posted April 13, 2011 Share Posted April 13, 2011 Esinti;senin yazını okuyacam diye gözlerim sharingan gibi kızarıyordu.Ama konuya bakıp diyebilirim ki o kadar anime varki her türden,gerek yok.Olanların hepsini izledim mi de kalkışayım. :) Topu topu 85 tane izledim. Link to post Share on other sites More sharing options...
Esinti 2 Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 Kusura bakma kardeş:) sevdim bu ışıltılı yazıyı bazı forumlarda pek olmas ayrıca 2. forum üyeliğim bir önceki ou'ydu kapandı çok aladım ama tartışma çıkmış adminler arası inş. burası kapanmaz ayrıca sen bayağı bir izlemişsin :) 85 az değil ama nasıl vakit bulkuyorsan bnm bepğendiğim türde anime yok yha olsa keşke:( olanların hepsi bitti Link to post Share on other sites More sharing options...
CpTTkunKnA 6 Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 Okul içinde geçen bir anime olacak Bir aşk üçgeni olacak bunlar birbirlerini yiyecekler(komik bir şekilde olmicak tabiki dram Fln)Tam bir depresyonik eser :) :) Link to post Share on other sites More sharing options...
MAVİ 0 Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 İçinde mutlaka aşk olmalı ve izlerken gülmeliyim tabi birazda dram tabi bu tadında bırakılmalı Veya tamemen bilim kurgu üzerine olabilir...bu konuda oldukça geniş bir yalpazeye sahip :) Link to post Share on other sites More sharing options...
hinamori amu 0 Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 iki arkadaşın dünyayı dolaşıp br sürü macera atlatması ve her gittii ülkede yeni arkadaşlar edinmesi bilmediği keşfetmedii bir kişiliği olurdu çok karmaşık kafa kurcalayan bir anime yapardım :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Opelia 4 Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 süpergüçleri olan bi kız ve bu kzın sırrını bilen tek kişi : Okulun en dışlanan çocuğu ( Örn : The world god only knows daki kami-smaa olabilr . :D ) :D çünkü hep erkeklern süpergücü oluo Link to post Share on other sites More sharing options...
kira77 1 Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 kılıç dövüs kısaca bleach gibi :D Link to post Share on other sites More sharing options...
lamirox 2 Posted May 3, 2011 Author Share Posted May 3, 2011 cok güzel fikirler yazmışsınız bayıldım gerçekten harika fikirlerrr :D :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts