Jump to content

Toprakezgi

Recommended Posts

Yeniden merhaba,

Türk Anime Tv E-Dergi'de forum üyelerimizin fan art çalışmalarına da yer vermek istiyoruz. Çizimlerinin E-dergide bulunmasını isteyenler bu başlık altına 3 adet çalışmasını yollayabilirler. Editörlerimiz aralarından seçim yapacaklar.

Düzenleme: Gönderdiğiniz çalışmalar, cuma günü yapılacak olan dergi toplantısında ekiptekiler tarafından seçilecektir.

Edited by Ilithyia

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ne zamandır bir afro samurai fan artı yapmak istiyordum konuyu da görünce yapıverdim bir tane umarım beğenirsiniz ^_^

eğer istediniz bir resim varsa çizmeyide deneyebilirim :)

tabi sonra dershane ye ailemi çağırdılar olunuz derste sıraya resim çizmiş diye annem baya kızdı ama babam efsane ya şöyle bi baktı resme hocaya döndü ama güzel çizmiş dedi hoca öle kaldı tabi annem

Yine soru soruyorum ama dergi için kaç resim seçilecek?

Buraya koyduğumuz gibi üç resimse çaktırmadan fan art yarışması yapılmış da, dereceye girenleri ödül olarak dergiye koymuşuz gibi olur sanki? :ph34r:

• Forum Admin

Yine soru soruyorum ama dergi için kaç resim seçilecek?

Buraya koyduğumuz gibi üç resimse çaktırmadan fan art yarışması yapılmış da, dereceye girenleri ödül olarak dergiye koymuşuz gibi olur sanki? :ph34r:

Büyük ihtimal başvurulan resme göre seçilir kaç tane resim olacağı ama 5 i geçmez büyük ihtimal Meltem.. Cuma günü konuşuruz o durumu da ^_^