Jump to content

Game Of Thrones


Sourléd

Önerilen İletiler

Resmi ekleyen


Yedi soylu hanedan, efsanevi Westeros topraklarında hüküm sürmek için mücadele etmektedir. Birçok politik ve cinsel entrika dönmektedir. Westeros’un Kralı, Robert Baratheon, eski dostu Lord Eddard Stark’tan ‘Kral’ın sağ kolu’ olarak hizmet etmesini ister. Kendisinden önceki elin öldürüldüğü haberini alan Eddard, bu olayı araştırmak amacıyla teklifi kabul eder. Bu arada Kraliçe’nin ailesi, Lannisterlar, gücü ellerinde tutmak için bir komplo kurmaktadırlar. Denizin öbür tarafında, krallığın eski yöneticileri, devrik hanedan Targaryenler’in son aile üyeleri tahtı geri alma planları yapmaktadır. Stark, Lannister ve Baratheon aileleri ve Greyjoy, Tully, Arryn, Tyrell gibi diğer büyük hanedanlar arasındaki anlaşmazlıklar büyük çaplı bir savaşa yol açmak üzeredir. Kuzeyin en uzak noktalarında kadim kötülükler uyanmaya başlamıştır. Savaş ve politik karışıklıklar arasında, başıbozuklardan oluşan, ihmal edilmiş bir askeri birlik olan Gece Nöbetçileri, insanlığın huzuru ve öteki taraftaki soğuk tehlikeler arasında duran tek şeydir. George R. R. Martin’in 7 kitap şeklinde planladığı Buz ve Ateşin Şarkısı serisinden, HBO tarafından uyarlanan dizinin hali hazırda 2 sezonu yayınlanmış durumda. Saymakla bitmeyecek kadar geniş ve ünlü oyuncu kadrosu, birçok fantastik öğe içerse de bir o kadar da gerçekçilik hissi uyandıran yapısı, başarılı oyunculukları, kostümleri, efektleri ve müzikleriyle Game of Thrones son iki yıla damgasını vurmuş durumda.

Dizinin kadrosuna gelince; Son derece kalabalık bir kadroya ev sahipliği yapan dizinin en önemli oyuncuları Eddard’ı canlandıran Sean Bean ve Catelyn Stark’a hayat veren Pride and Glory’den tanıdığımız Jennifer Ehle. Son dönemde Conan’ı canlandıracağı haberleri ile sık sık gündeme gelen Stargate:Atlantis’ten tanıdığımız Jason Momoa ise Khal Drogo rolüyle karşımıza çıkacak.


TRAİLER

http://www.youtube.com/watch?v=8ixEWrTLiZg

Not: 3. Sezonu devam etmektedir, serinin şuan 4 kitabi mevcuttur. 5. Kitabi temmuz'da gelecemiş. Bildiğim kadariyla yazar, 6. kitabida yazmakta.
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 25
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Yedi soylu hanedan, efsanevi Westeros topraklarında hüküm sürmek için mücadele etmektedir. Birçok politik ve cinsel entrika dönmektedir. Westeros’un Kralı, Robert Baratheon, eski dostu Lord Eddard Sta

Dizisini hiç izlemedim ama ilk 2 kitabını okudum ve çok başarılı buldum. Sadece pek tarzım değil o yüzden şu an için devam etmeyi düşünmüyorum.

Hodor kral olacak bence.:D

Sadece 1. sezonun ilk 3 bölümünü izlemiş olmama rağmen,abim ayesinde her şeyi biliyorum.Her bölümü bitirdiğinde bana özet geçiyor.Defol diyorum gitmiyor "Oohaa Gizeeem!Ne oldu biliyor musuuun?Gel izletçem.Gelmicen mi?Gelcen tabi" (tam bu sırada kolumdan tutar odasına çeker beni.) Resmen şiddet görüyorum :mellow:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.