Jump to content

Aoki Hagane no Arpeggio Animesi Yolda :D


Mesud Aliyev (MeaR)

Önerilen İletiler

İlk fragman yayımlandı.

Ark Performance’ın 2009 yılında çıkardığı “Bilim-kurgu ve savaş gemileri” temalı Aoki Hagane no Arpeggio (Arpeggio of Blue Steel) adlı manganın animesi duyuruldu ve hemen ardından ilk fragman yayımlandı.

Hikaye 21. yüzyılın ilk yarısında geçiyor. Bir anda tüm dünyada ortaya çıkan ve üstün bir teknolojiye sahip olan “Fleet of Fog” adındaki savaş gemileri ile insanlar arasında savaş başlamıştır. Bu teknolojiye karşı koyamayan insanlar savaştan geri çekilmiş ve sulardaki egemenliklerini kaybetmişlerdir. Savaşın bitmesinden 17 yıl sonra , Gunzō Chihaya ve arkadaşları bir şekilde ele geçirdikleri “Fleet of Fog” denizaltısının adını I-401 olarak değiştirirler ve I-401’in insan görünümümdeki zihinsel modeli (İona) ile birlikte “Fleet of Fog” ile savaşmaya başlarlar.

Resmi ekleyenResmi ekleyen

SANZIGEN Animation Studio’nun (Black Rock Shooter , 009 Re:Cyborg) üstlendiği , Seiji Kishi’nin (Persona 4 The Animation , Angel Beats! , Devil Survivor 2 The Animation) yönettiği animenin senaryosundan Makato Uezu(Devil Survivor 2 The animation,Seikon no Qwaser) sorumlu. Animenin müziklerini ise Masato Kōda (Monster Hunter , Devil May Cry oyunları) besteliyor. İlginç taktiklerin ve deniz savaşlarının yer aldığı manganın animesinin çıkış tarihi hakkında kesin bir bilgi verilmese bile pek uzak olduğu söylenemez.

ALINTI: http://www.animefantastica.com/

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.