Jump to content

Nisekoi Animesi Onaylandı


masque

Önerilen İletiler

Ünlü romantik komedi, anime oluyor.

Naoshi Komi’nin 2011 yılında çıkardığı, Shonen Jump serilerinden olan romantik-komedi Nisekoi(False Love) için hazırlanan posterler kitabevlerinde yerlerini aldı.

Resmi ekleyenResmi ekleyen

Shonen Jump, kendi web sitesinde Nisekoi’nin hikayesini şöyle anlatıyor:

Raku Ichijo ile çocukluk aşkı birbirlerine gizli bir söz verirler. Bu söz, Raku’nun hatıra olarak bir kolyeyi ve çocukluk aşkınında o kolyenin anahtarını saklamasıdır. Yıllar sonra Raku’nun çocukluk aşkıyla buluşma hayalleri, Chitoge Kirisaki’nin yanlışlıkla Raku’nun yüzüne vurmasıyla son bulur.

Raku normal bir lise öğrencisi olmasına rağmen, ailesi yakuzanın Shuei-Gumi bölgesi liderliğini yapmaktadır. Raku’nun Chitoge ile zorla birlikte olması Raku’yu kendi aile işlerine bulaştırmıştır çünkü Chitoge, düşman çetenin liderinin kızıdır.

Uyumsuzluklarına rağmen bu ikili, sahte ilişkileriyle herkesi kandırmışlardır. Daha sonra Raku, Chitoge’nin geçmişten kalma bir anahtara sahip olduğunu ama anahtar hakkında hiçbir fikre sahip olmadığını öğrenir. Bu da yetmezmiş gibi, Kosaki Onodera ve Marika Tachibana adında ve gizemli anahtarlara sahip 2 kız daha Raku’nun hayatına girer.

Raku, bu aşk karmaşasının içindeyken işler daha da zorlaşır. Sınıfı, okul festivali için Romeo ve Juliet eserini sergilemek isterler ve Raku-Chitoge ikilisine başrol verilir.

Shonen Jump’ın önemli serileri arasında yer alan Nisekoi mangası, birkaç ay öncesinde Amerika’da da Japonya ile eş zamanlı olarak çıkmaya başlamıştı.

http://youtu.be/rzV8LdUrhM0

Animenin çıkış tarihi ve yapım detayları hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Kaynak : www.animefantastica.com/nisekoi-animesi-onaylandi/

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.