Nexathol 1 Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 Konu: Macera, fantastik, komediÖzet;Anime, Nexon'ın Dungeon Fighter Online adlı oyunu temel alınarak yapılmıştır. "Kazan'ın lanetli ışığının" Arad kıtasına düşüşünden sonra tek kolu lanetlenen Baron'un maceralarının anlatıldığı hikâyede; Roxy adlı ruh tarafından ele geçirilen bir kılıcı bulan Baron, lanetin sırrını çözmek üzere bir maceraya atılır ve yolculuğu sırasında ekibine katılacak yeni insanlarla tanışır..Not: Çeviriyi kendim yapıyorum. Animeyi en son kaldığı yerden çevirip yayınlamaya devam edeceğim.Kısa sürede çeviriye başlayacağım. SmilerCerenLovatic 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
SmilerCerenLovatic 2 Posted August 13, 2013 Share Posted August 13, 2013 başka animeler de çevirebilir misin ???? :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
SUNA 244 Posted August 13, 2013 Share Posted August 13, 2013 Sanırım kararını açıklamışsın...Öyle ise kolay gelsin..Bitirdiğin de kabul edersen başka istekler de bulunabiliriz... :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Nexathol 1 Posted December 18, 2013 Author Share Posted December 18, 2013 Arkadaşlar çeviriyi başkası aldı.Sizlerden özür dilerim.Bu sene 12.sınıf olduğum için baya sıkışığım.Çeviriyle beraber dersleri de yürütebilirim diye düşündüm ama umduğumdan daha da yoğun bir sene geçirdiğim için çeviriyi bırakmak zorunda kaldım.Özür diliyorum çünkü çeviriyi bıraktığımı bile söyleyemedim. :( eğer üniversiteyi kazanırsam, seneye çeviri işine başlayabilirim. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts