büş 5 Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Merhabalar :D Hazır grafik bölümünü okuyorum,bu işlerede başvurdum :D Böyle şeyler yapmayı gerçekten çok seviyorum.İmza,broşür,afiş vs. eğlenceli bir iş bence ^^ Sizlere animelerle ilgili yaptığım imzalarımı sergiliycem,eğer istediğiniz özel bir imza olursa yaparım ^^ :D İsterseniz yaptıklarımı kullanabilirsiniz...Yorumlarınızı bekliyorum,anime yapmamıştım hiç ilk defa denedim bugün ^^ Kimi Ni Todoke <3 Naruto <3 Fairy Tail <3 Fairy Tail <3 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bunlarda anime dışı yaptıklarım ^^ Yani Kore ile alakalı olanlar :D Ji-sama 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Leffwn Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 el emeği göz nuru :D imza yapmasını isteyebileceğimiz birisi daha çıktı :D sende buradakilerle çalış bence http://forum.turkanime.tv/topic/5195-tuerkanime-tv-grafik-servisi/ Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
büş 5 Posted June 13, 2013 Author Share Posted June 13, 2013 el emeği göz nuru :D imza yapmasını isteyebileceğimiz birisi daha çıktı :D sende buradakilerle çalış bence http://forum.turkani...grafik-servisi/ Teşekkür ederim bakıcam konuya :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
AdminSlayer 389 Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Güzel şeyler çıkmış, uğraşmışsın belli. Kimi ni todoke yi görünce eski muhabbetlerimiz geldi aklıma. büş 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2711 Posted June 14, 2013 Forum Admin Share Posted June 14, 2013 bakale e dergi oluşturmayı da biliyor musun :ph34r: Edit: Eline sağlık güzel olmuşlar :D Benim tek imza çalışmam üniversitede arkadaşlarımın yerine imza atmak için yaptığım çalışmalardır :D :D büş and AdminSlayer 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Brokenage 2 Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 imzaların çok hoş olmuş :) büş 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Toprakezgi 880 Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 Grafik bölümü yazısını okuduğum anda "e-dergi" diyerek tepki verdim meğer yalnız değilmişim. :D Emel de hemen atılmış. :D İmzalar güzel olmuş ellerine sağlık. Cidden Türkanime'nin ilk dergisinin olduğu formata çevirebilirsen bana bi ulaşıver çok mutlu olurum. :D Bu arada şu koreli oğlan ne şekermiş öyle. :D büş 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
.Tetsu. 11 Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 acıkcası park jiyeyon yazanı sevdim hatta süper olmuş ama diğerkilerini pek beğenmedim Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
AydakiTavsan 3 Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 Kimi Ni Todoke çok şirin olmuş,emeğine sağlık çok güzeller ^_^ Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
büş 5 Posted June 16, 2013 Author Share Posted June 16, 2013 Güzel şeyler çıkmış, uğraşmışsın belli. Kimi ni todoke yi görünce eski muhabbetlerimiz geldi aklıma. Teşekkürler..bakale e dergi oluşturmayı da biliyor musun :ph34r:Edit: Eline sağlık güzel olmuşlar :DBenim tek imza çalışmam üniversitede arkadaşlarımın yerine imza atmak için yaptığım çalışmalardır :D Teşekkürler.Bilmiyorum yani hiç uğraşmadım :/ Haha :Dimzaların çok hoş olmuş :) Teşekkürler ^^Grafik bölümü yazısını okuduğum anda "e-dergi" diyerek tepki verdim meğer yalnız değilmişim. Emel de hemen atılmış. İmzalar güzel olmuş ellerine sağlık. Cidden Türkanime'nin ilk dergisinin olduğu formata çevirebilirsen bana bi ulaşıver çok mutlu olurum. :DBu arada şu koreli oğlan ne şekermiş öyle. :D Tam olarak anlamadım Türkanime'nin e dergisi var biliyorum ama formata çevirmek derken ? :D Teşekkürler ^^acıkcası park jiyeyon yazanı sevdim hatta süper olmuş ama diğerkilerini pek beğenmedim Teşekkürler..Kimi Ni Todoke çok şirin olmuş,emeğine sağlık çok güzeller ^_^ Teşekkür ederim ^^ Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts