Jump to content

İlk Bakış : Shingeki No Kyojin


Pøllux

Önerilen İletiler

Geçen gün TürkAnime chate bakınca herkes bu Anime'den konuşuyordu. Herkes ama.Baktım 6. Bölümü gelmişti. İçimden dedim ki, "Aha, 2. bir SAO vakası " dedim. Peki ne oldu? Çok pis **t oldum.

Resmi ekleyen

Shingeki no Kyojin, diğer adı ile Attack on Titan, 2013 yılında çıkan animeler arasında şu ana kadar zirveyi hak ediyor denebilir. Daha pek listeye bakmasamda izlediğim 8-9 anime çok fıstı ya. Hiç zevk almadım bazılarını da bıraktım. 2013 yılı çok kuru geçerken, ŞAK diye dayadılar kafama Shingeki no Kyojin'i . O değilde, bu isim çok uzun, hadi SAO çakmacılığı yapıp SNK diyeyim. Yeeey!

Anime daha yeni yeni çıktığı için pek bir şey diyemeceğim, en sonlarına doğru sıçmazlarsa harika bir puanlama alır MAY'den . Çizimleri harika. Uçuş efekti, 3D illüstrasyon ve birçok şeyi ile harika. Senaryo bana göre idare eder. İlerledikçe daha iyi olacak gibi bir his var içimde. Aman olmasın, GC ve SAO da öyleydi zaten. Şom ağızıma benim :D .

Baştaki karakterin isminin Eren olması sayesinde insanlar biraz sempatik yaklaşabiliyor karaktere. Ayrıca karakterin başarısız olmasına rağmen pes etmemesi vb. özellikleri çok hoşuma gidiyor. Ayrıca Eren'in kız kardeşi aşırı derecede Kotonoha'ya benzediği için yavaştan yavaştan onun görünmediği sahneleri geçiyorum. Saçını kesmesi kötü olsa da hala güzel gözüküyor :D . Karakterler gerçekten çok iyi tasarlanmış . Eğer benim gibi kıyamet konulu oyunlar oynadıysanız , kıyamet gibi felaket anlarında insanların davranışlarını çok iyi yansıtmış bu anime. Şimdi diyenler olacak, eh Tunç sende bütün animeleri sürükledin bunu övdükçe övüyorsun . Eh, haklısınız ama, cidden güzel bir anime . Hatta kendimi tutamayıp mangasını okudum ancak sanmıyorum Manga'ya bağlı kalacaklarını çünkü manga biraz daha uzun gibime geldi benim. 25 Bölümlük kısa bir seri olması en iyisi çünkü bize en başından uzun soluklu bir konsept sunmadılar, ve 2. sezon olursa kesinlikle berbat olacak. Ki içimden biri kesinlikle olacak diyor, bu kadar çok izlenmesi kötüye işaret. 2. Sezon olursa 1-2 bölüm izlerim eğer kötüyse izlemem.

Şu anlık pek söyleyecek bir şey yok, Anime bittiğinde MAY'de görüşürüz ^^

Puanlama:

Final Oylama:

İçerik : 9/10

OST : 8.5/10

İzlenilebilirlik : 9.8/10

Senaryo : 8/10

Çizim : 9.5/10

Karakterler: 8.5/10

Genel: 9/10

Ayrıca:

Resmi ekleyen

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

mangasını okuyacaktım hiç başlayamadım,animesini izleyecektim ohoo ondan önce izlemek istediğim bir ton anime var.ben de en iyisi cold devil gibi tüm bölümleri bitince izleyeceğim.ama bir anda tüm nette snk(iyi oldu bu kısaltma :D) fırtınası esmesi beni de şaşırtmıştı bayağı.patates olayını izlemeyi iple çekiyorum :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

mangasını okuyacaktım hiç başlayamadım,animesini izleyecektim ohoo ondan önce izlemek istediğim bir ton anime var.ben de en iyisi cold devil gibi tüm bölümleri bitince izleyeceğim.ama bir anda tüm nette snk(iyi oldu bu kısaltma :D) fırtınası esmesi beni de şaşırtmıştı bayağı.patates olayını izlemeyi iple çekiyorum :D

O kız harika <3

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 4 hafta sonra...

Nedense ben seriyi o kadar sevmedim. Animesin de olan dövüşler ve çizimler hoşuma kaçtığı için izliyorum. Ama olmasa da olur dediğim bir seri. Baş karakterin çocuksu davranışları ama gel gör ki içinde güç var.(baş karakter ya) Ben böyle emek vermeden doğuştan şanslılardan hiç haz etmiyorum. Animeye göre en güçlü olan şu an eren, ne anladım ben bu işten.

Çocuğun sürekli o bakışlarla devleri geberticem demesi bana haz vermiyor. Berserkte ki o psikopat bakışlarından sonra hele hiç haz vermiyor.

Yanlış anlaşılmasın şimdi luffy var. Gözleri celat kesliyor, sinirlendiğini hiç beli etmiyor, tamamen sakin ve hedefi ölesiye korkutuyor. Erenin bakışlarını narutoya benzetiyorum, renkli gözün titremesi, yumruğun titremesi, dişleri sıkmak. Sıradan bir sinirlenme ifadesi. Yani erenin seviceğim hiç bir huyu yok. Zeki değil, disiplinli değil, pervasız. Ama olumlu diyeceğim bir yönünü bulamadım.

Hikaye ise incil de ve kuran da geçen hikayelere benziyor. Şu çiftleşmeme mevzusundan he bunlar kesin eskiden insandı dedim. Klişe yaratık-insan anlayışı baş gösteriyordu çünkü. Kısacası sevilen klişe şeyleri animeyi toplayıp, göze hoşa gelen bir seri yapmışlar. Ama gel gör ki, çok şey izleyince insanı şaşırtan, heyecanlandıran bir şey olmuyor. Yine de geçen sene sao nasıl gereksiz yere abartılıyorsa, bunun ki o kadar gereksiz değil. Ortalamanın üstünde bir seri ama çok iyi diyemiyorum...

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.