Jump to content

Nasıl bir anime istersiniz?


Hokage_Minato

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 30
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Bu yazıdan anime olacağı için yazıyı bir FF miş gibi okuyunca şöyle sorunlar çıkıyor: Anlatımda şahıs ve zaman kaymaları var. Bazı yerlerde geniş zaman bazı yerlerde geçmiş zaman kullanılmış mesela..

Konuyu ben genel olarak beğendim ama bilemiyorum ilk başlarda konu akışı çok hızlı olmuş sanki oldu bittiye getirilmiş gibi ama eğer sadece konuyu açıklamaksa buradaki amaç konu güzel tabi konu kadar

ben bu yazdıklarımı senin yazmanı bekliyordum aslında, otu b.ku eleştiriyosun :D birinin söylemesi gerekiyordu sanırım, kimsenin de söylemeye niyeti olduğunu sanmıyorum. böyle bişey olduğu sürece izle

"Anime yapıcak. " dediğinde animasyon bölümünde öğrenci filan sandım. :D

Resimle ilgili forumlardan birinde anime izleyen ve animasyon alanında çalışan birine rastlamıştım. Bu konuda bilgili(o alanda öğrenci ve ya çalışanlar en büyük yardım. ) kişilere sormak lazım. Gerçi yapmak isteyen kişinin bilgili olup olmadığını bilmiyorum ama isterse bu tür forumları inceleyip onlardan fikir alabilir :)

Kİ manga bile yapmak zorken animasyon çok farklı bir olay. Umarım gelip geçici bir heves değildir... Manga yapan Türk var anime yapan da bir kişi çıkarsa ne mutlu bize.:)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Aklıma bii konu geldi:

Şimdi 4 kişi var bi anda Asya kıtasında uyanıyolar amaa baaaşka yerlerde biri Rusya diğeri Japonya vb. Daha sonra yanlarında tuhaf bi silah var lazerli bide kimlik kartları var konuşmayı yürümeyi biliyolar daha sonra her gün gece 12 de birbirlerinin bedeninde uyanıyolar işte bi düzen içinde sadece göz renkleri deişio (kırmızı mavi yeşil sarı sırasıyla) daha sonra onlar gibi değişen yenileri de geliyo savaşıyorlar falan.Aslında spoiler sölüyüm indi bunlar gelecekteki batan bi ülkeden gelmiş o ülkeyi batıran ülkenin geçmişteki sınırlarına yok etmeye gönderilen nitelikli askerlerin prototipleri sonradan gelen gerçek askerler (onlar ne yapması gerektiğini biliyo) ile savaşıyo iştee bedenleri deişe deişe. Bi okuyun güzel konu diilmi

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Kızın deliliğini açıklarken Haruhi Suzumiya daki gibi olabilir. Başka birisine soruyor sınıfta, o da yaptığı şeyleri filan anlatıyor kızın önceki okulunda. Ondan sonra kızı bir süre gözlemliyor, sonra birgün kıza öylesine birşey söylüyor, kız birden bununla konuşmaya başlıyor filan.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.