Jump to content

Walkure Romanze


torotoro

Önerilen İletiler

  • Forum Admin

Resmi ekleyen

Geçtiğimiz haftalarda Enterbrain'in, yetişkin içerikli VN'i Walkure Romanze: Shōjo Kishi Monogatari'nin Anime uyarlamasına yeşil ışık yakıldığını okumuştum ama ayrıntılı açıklama dün geldi.

Takahiro Mizuno, begleiter (şövalye yardımcısı) olmak için bir akademide eğitim görmektedir, ülkesinin şampiyonu olunca şövalye eğitimi almaya başlamış fakat turnuva finallerinde yaralanınca ayrılmak zorunda kalmıştır. Bunun yerine bir begleiter olarak akademinin bayan şövalyelerine eşlik edecek ve kazanmaları için onlara her tür desteği verecektir.

Sonbahar 2013 sezonunda yayınlanmaya başlayacak serinin 8-Bit (Aquarion Evol, Busou Shinki, Macross Frontier Movie'leri, Infinite Stratos, Yama no Susume ve gelecek aylarda yayınlanacak Tokyo Ravens) stüdyosu adına yönetmenliğini Yusuke Yamamoto (Aquarion Evol, Sakurai Taisen: La Nouveau Paris, Keroro Gunsou, Yama no Susume, Welcome to the NHK) yaparken senaryo Kazuyuki Fudeyasu (Ben-To, Bleach, Claymore, Gunslinger Girl, Hajime no Ippo: New Challenger, Hells, Hetalia: Beatiful World, Ichigo %100, Kampfer, Mirage of Blaze, Monster, Nana, Psychic Squad, Tantei Opera Milky Holmes) tarafından hazırlanıyor. Kenichirou Katsura (Kono Naka ni Hitori, Imōto ga Iru!, Macross 7, To Heart 2, Comic Party: Revolution, Utawarerumono) karakter dizaynlarını hazırlarken açılış şarkısını Miyuki Hashimoto seslendirecek.

Kaynak: ANN

AnimeMangaTR' den alıntıdır.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.