Jump to content

Kira Kenshin’e Transfer Oldu


Estable

Önerilen İletiler

Shishio Makoto rolüyle Tatsuya Fujiwara.

Rurouni Kenshin serisinin live action haberini yayınlamamızın üzerinden çok zaman geçmemişken yeni bir habere göre Kenshin serisinin meşhur kötü adamı Shishio Makoto’yu Tatsuya Fujiwara’nın canlandıracağı duyuruldu. Dolayısıyla oyuncu, Kyoto Arc’a göre uyarlanacak bu yeni iki filmde de yer alacak. Hatırlatalım ki Fujiwara yine Death Note ve Kaiji gibi ünlü anime serilerinin live action filmlerinde de baş rolleri üstlenmiş bir isim.

Resmi ekleyen

Öte yandan Rurouni Kenshin serisini izleyen ve okuyan bir kuşaktan geldiğini belirten Fujiwara bir gün bu rolü oynayabileceğini hiç beklemediğini söyledi. Mangadaki en popüler karakterin ise Shishio olduğunu düşünen oyuncu, bu rol için mutlu olduğunu ifade ederken bu durumdan memnun olmayan insanların da olabileceğini söyledi.

Ayrıca ilk filmin yönetmeni Ootomo Keishi’nin yine bu yeni iki filmde de aynı görevi üstleneceği duyuruldu. İlk film Japonya’nın yanı sıra Asya, Avrupa, Avustralya ve Kuzey Amerika’da da gösterime girmişti. Oyuncu kadrosu yavaş yavaş belirlenen üçlemenin 2. filmi ise 2014 yazında vizyona girecek.

KAYNAK : ANİME FANTASTİCA

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bence death note da hiç iyi rol kesememişti...Tipide gitmiyordu ayrı mesele...

Ben gayet iyiydi diye düşünüyorum ^_^

Kötü adamları da oynayacak biri olması lazım tabi. ^_^ ..Ama böyle bir aktör oynarsa çok da kötü olmaz bence.. -_-

Katılıyorum. :rolleyes:
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.