Kyuseishu 26 Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 Hangi animeden kimler favoriniz mesela benim Gaara çünkü onu izlerken yalnızlığı ve sevginin değerini anlıyorum. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Heiwa. 55 Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 Shiro - Deadman WonderlandBi kere bence hem şirin hem güzel hem seksi hem tehlikeli ve psikopat olmayı başarabilen nadir karakterlerden, ve benim psikopat karakter takıntım var. -_-Sevdiği kişi yani Ganta için her şeyi yapabiliyor, hem de hiç düşünmeden.Yani ne bileyim diğer sevdiğim karakter olan Senji'yi bile öldürse yine de favorim olurdu Shiro :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
ore wa mangaka ni naritay 51 Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 mashiro (SAKURASOU..) yetenekli ve kendini sadece çizime adamış birisi yerinde olmak dahi istediğim mükemmel bi karakter şuan aklıma o geldi bol bol yazarım sonra :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
uchiha_n 186 Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 Sakata Gintoki ♥ hiç övmeye başlamayayım.en önemlileri sexy ve eşim olmasıdır :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
kawaii kereste 518 Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 sevdiğim çok karakter var ama en çok hangisini sevdiğime emin değilim :( Okabe Rintarou Monkey D. Luffy Erza Scarlet Fuwa Mahiro Lelouch vi Britannia Yagami Light vs. vs. edit: Satellizer El Bridget: 12 bölümlük Freezing animesinden bi karakter. izlediğim 2. animenin ana karakterlerinden biri. fazlasıyla zorlu bi çocukluk geçirmiş, halen izlerini taşıyor. büyük ihtimalle de ölene kadar taşıycak. fazlasıyla güçlü bi karaktere sahip aynı zamanda. nedense çok etkilemişti beni, halen tam açıklayamıyorum :D bu tanıma sahip bi yığın karakter var halbuki. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Morgion 228 Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 Fate Zero- Büyük İskender(Adam şu an yaşasa, ya da gerçekte önümde olsa önünde diz çökeceğim tek insandır. Sözleri beni ürpertmişti.) One Piece- Zoro( Seslendirenin etkisi de var tabi, ama kaptanı için kendi canından ve büyük bir hayalinden vaz geçmek büyük bir saygıdır.) One Piece- Monkey D. Luffy(aptal shoenen başrollerinden tek sempatik gelenidir.) One Piece- WB(Baba) Bleach- Aizen( Böylece tanrı doğar) Naruto- Madara( Adam zeki dağılın) Naruto- Minato(Zekasıyla ve emeğiyle hokoge olmuş biri) Code Geas-Lelouch Vi Britannia( V yi de çok severdim) Aklıma gelenler şimdilik bunlar.... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
ore wa mangaka ni naritay 51 Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 Fate Zero- Büyük İskender(Adam şu an yaşasa, ya da gerçekte önümde olsa önünde diz çökeceğim tek insandır. Sözleri beni ürpertmişti.)One Piece- Zoro( Seslendirenin etkisi de var tabi, ama kaptanı için kendi canından ve büyük bir hayalinden vaz geçmek büyük bir saygıdır.)One Piece- Monkey D. Luffy(aptal shoenen başrollerinden tek sempatik gelenidir.)One Piece- WB(Baba)Bleach- Aizen( Böylece tanrı doğar)Naruto- Madara( Adam zeki dağılın)Naruto- Minato(Zekasıyla ve emeğiyle hokoge olmuş biri)Code Geas-Lelouch Vi Britannia( V yi de çok severdim)Aklıma gelenler şimdilik bunlar....iskandar harbi mükemmel adamdı konuşmasını dinlerken tüylerim diken diken oldu baba adam ya Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Estable 209 Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 Benim listem oldukça kabarık ama en favori 3 karakterim:Shinya Kougami - Psycho PassNatsu Dragneel - Fairy TailLa storia della arcana famiglia - Liberta (Tip, hal ve haraketleri, ruhsal durumu bana çok benziyor)Bu 3'ü dışında,Abi - Rainbow (İsmini hatırlayamadım abi diyorlar) Dante - Devil May CryYuzuriha İnori - Guilty CrownFairy taildeki tüm kızlar diyebiliriz <3Monkey D. Luffy - One pieceCode 04 Toki Fujiwara - Code : BreakerMinato - Naruto Fate Zero - İskandarFate Stay Night - ArcherFate stay/zero - Kireinedenlerini yazsam sığmaz sanırım ((: aklıma şimdilik bu kadar geldi daha çok vardır :lol: Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Leffwn Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 Tek karakter olmadığına göre yazayım. One piece Shank; Yonkou olan bu adam bir çocuk için kolundan vazgeçmiş, serisi içerisinde bu adamdan daha çok saygımı kimse kazanamaz. Zoro: thriller bark arcta yaptığı fedakarlıktan sonra serisinde shankstan sonra en çok saygı duyduğum kişidir. Ace; kardeşi için ölümü göze almış bir abi ve başka bir şey dememe gerek yok one piece serisinde en çok saygı duyduğum 3 kişinin 3. olanıdır. Naruto; Jiraiya-sensei; Hala asmvleri izlerken hüzünlenirim, bu adam anime dünyasında yeri benim için değişmeyecek tek adamdır. Minato; En baba karakterdir, kunaisi olayım sağa sola fırlatsın beni. Madara; yemişim bb sini jbsini en sağlam adamdır, karşısına çıkan kimseyi bir tarafına takmayan o egosu olayım. İtachi; benim gözümde ace ne ise itachi de odur. Tengen toppa gurren lagann Kamina; kendi serisinde bulunan en adam gibi adam. Berserk Gatts; kılıcın olayım griffithin neresi olursa olsun sapla dur beni. Samurai 7 Kambei; seninde kılıcın olayım. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Yunusss 11 Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 naruto minato: fazla söz söylemeye gerek yok, adamın karizması yeter itachi: yaptığı fedakarlıkar beni çok etkilemiştir jiraiya: ninja dünyasına yön veren isim, sözleri beni ayrı etkiler.. One piece Monkey D. Luffy: Biraz saf olmasına rağmen o saflığının arkasında çok cesur bir kalbi vardır Wb: Baba diyeceğimiz adamlardan.. izleyen anlar zaten.. zoro: Kaptanına tamamen bağlı, tayfadaki en sağlam karakterdir Code Geass Lelouch Vi Britannia: Zekasıyla animenin tozunu atmıştır daha ne diyeyim.. Death Note Yagami Lıght: Belki birçok kişi sevmez ama benim en sevdiğim karakterlerden.. gerçi sondaki hareketiyle beni baya bir üzmüştür.. şimdilik aklıma gelenler bunlar.. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts