Jump to content

Küçük bir düzeltme/ Psycho-Pass Devam Edicek


Estable

Önerilen İletiler

Psycho-Pass Devam Edecek

Beklenmedik bir haber

Production I.G Başkanı Mitsuhisa Ishikawa geçen yıl gösterime giren ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Psycho-Pass animesinin devam edeceğini duyurdu. Senaryo düzenlemesi ve yapım aşamasına da başladıklarını belirtti.

Psycho-Pass’in hangi formatta devam edeceği henüz kesin değil. (Dünyanın önde gelen anime ve manga siteleri “2. sezon geliyor” diye açıklamayı yanlış çevirmiştir.) 6 Eylül’de Tokyo, Osaka, Nagoya, Fukuoka, Sapporo’daki sinemalarda özel bir etkinlik gerçekleştirilecek ve detaylar burada açıklığa kavuşturulacak. Yapımın 2. sezon yerine film olarak devam etme ihtimali de yüksek.

Resmi ekleyen

İlk sezonu izlemeyenler için animenin konusundan bahsetmek gerekirse: Gelecekte insanların duygularını, isteklerini ve bir konu hakkındaki eğilimlerini ölçebilen bir sistem geliştirilmiştir. Ölçülen bu değerler Sibyl-System tarafından Psycho-Pass adında bir değere dönüştürülür. Bu değer belli bir düzeyin üzerinde ise suçlu durumuna düşüyorsunuz ve yakalanıp tedavi görmeniz gerekiyor. Eğer bu değer çok üst seviyelerde ise Sibyl-System sizi topluma geri kazandırılamayacak bir birey olarak görüyor ve imha edilmeniz gerekiyor. Anime, Sibyl-System’in yönettiği bir şehirde asayişi sağlamakla görevli bir grup polisin yaşadıkları olayları anlatıyor.

Belirtilen durum.

Kaynak:Animefantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.