Jump to content

Yakında Çıkacak Filmler (Güncel Konu)


DeathBook

Önerilen İletiler

Bu konu altından yakında çıkacak olan filmleri paylaşıcam. Güncel konu, her zaman yenilenicek.


19 Temmuz 2013 - Bu Hafta Vizyona Girecekler Listesi

Resmi ekleyen


1- Pasifik Savaşı

Vizyon Tarihi : 19 Temmuz 2013

Denizden Kaiju adı verilen yaratıklar yükselmeye başlayınca, milyonlarca insanın canına mal olacak ve insan kaynaklarını tüketen bir savaş başlar. Bu devasa Kaijular ile savaşabilmek için özel bir silah üretilir. Jaeger adı verilen büyük robotlar akılları nöral bir köprüde kitlenmiş iki pilot tarafından beyin gücüyle yönetilir. Ama Jaegerlar bile acımasız Kaijuların yanında savunmasız kalırlar. Yenilmenin eşiğindeki insanoğlunun son çaresi eski pilot (Charlie Hunnam) ve deneyimsiz stajer (Rinko Kikuchi)'dir. Birlikte, kıyamete karşı insanlığın son umudu olacaklardır.



Resmi ekleyen

2- Manyak

Vizyon Tarihi : 19 Temmuz 2013

Utangaç ve içine kapanık Frank (Elijah Wood) , bir cansız manken dükkânının sahibidir. Karşı koyamadığı cinayet işleme isteğini içinde tutmaya çalışıyor. Sergisi için yardım istemeye gelen genç sanatçı Anna ile tanıştığı gün hayatı değişiyor. Dostlukları geliştikçe Frank, Anna'yı takıntı haline getiriyor ve öldürme açlığı tamamen kontrolden çıkıyor.


Resmi ekleyen


3- Geceyarısından Önce

Vizyon Tarihi: 19 Temmuz 2013

Before Sunrise ve Before Sunset filmlerinin ardından yönetmen Richard Linklater ile oyuncular Ethan Hawke ve Julie Delpy'i tekrar bir araya getiren serinin 3. devam filmi Before Midnight, Jesse'nin evli olduğu eşinden boşanıp büyük aşkı Celine'le evlenmelerinin ardından yaşananları anlatıyor. Aradan geçen 9 yılın ardından iki çocukları olan ikilinin gelecekleri Before Midnight ile şekillenecek... Tıpkı önceki film gibi senaryo Linklater, Hawke ve Delpy ortaklığının ürünü. Film 2013 Sundance Film Festivali'nin de öne çıkan yapımları arasında.


Resmi ekleyen

4- Gönlümü Çaldın

Vizyon Tarihi:19 Temmuz 2013

Çocukluk arkadaşı olan Josh ve Molly, Los Angeles'tan Chicago'ya bir aile düğünü için dönerler. Ancak Josh'un babasının sağlığı kötü durumdadır bu yüzden onu üzmemek için nişanlı numarası yapmaya karar verirler. Aileleri ve arkadaşları bu habere çok sevinirler, hatta onlara sormadan evlilik ve düğün hazırlıkları yapmaya başlarlar. İşler kontrolden çıkmak üzeredir. Artık bir dönüm noktasına gelmişlerdir: ya bu işe bir son verip hiçbir şey olmamış gibi Los Angeles'a eski hayatlarına geri döneceklerdir, ya da birbirlerine hissetmeye başladıkları duyguların akışına kapılıp Chicago'da yeni bir hayat kuracaklardır.


26 Temmuz 2013 - 1 Hafta Sonra Vizyona Girecekler

Resmi ekleyen

1- The Wolverine

Vizyon Tarihi: 26 Temmuz 2013

Dünyaca meşhur çizgi roman serisinden uyarlanan bu destansı macera, X-Men aleminin en popüler karakteri Wolverine’i günümüz Japonya’sına götürüyor. Wolverine bu hiç bilmediği dünyada, beklenmedik düşmanlara karşı ölüm kalım savaşı verirken sonsuza dek değişiyor. Hayatında ilk defa fiziksel ve duygusal zorlamalara karşı bu kadar kırılgan bir halde, sadece samuray kılıçlarına karşı değil, aynı zamanda kendi ölümsüzlüğüne karşı da savaşıyor.


Resmi ekleyen

2- Süper İncir

Vizyon Tarihi: 26 Temmuz 2013

Tarih öncesi bir dönemde yaşayan Seikilos intihar etmeye karar verir ve bunun öncesinde Mısır'dan çağırdığı ustalara kendisini ve öldürdüğü aşkı Euterpe mumyalatmaya karar verir. Aradan geçen binlerce yılın ardından Ege bölgesinde yaşamakta olan bir çoban, mezarı kazara açtığında Seikilos beklenmedik bir şekilde canlanır. Gözlerini açtığında ebedi aşkını mezarında bulamayan Seikilos onu aramaya başlar. Bu sırada yolu Mustafa ve Hatice ile kesiştiğinde ilginç bir macera başlar.


Resmi ekleyen

3- Zoraki Misafir

Vizyon Tarihi: 26 Temmuz 2013

Jun gizemli bir şekilde Arjantin'e gelir. Kaybolmuş ve tek kelime İspanyolca konuşamayan bir şekilde, kelimenin tam anlamıyla Roberto'nun üzerine düşer. Manyak bir hırdavatçı ve titiz bir bekar olan Roberto kendine rağmen onu karşılar. Roberto'nun hayatına giren bu değişiklikle birlikte, o çok programlı hayatı yavaş yavaş değişmeye başlar. Absürdlükler ve saçmapsan olaylar birbirini kovalar.



Devamı diğer mesajdadır.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

01 Ağustos 2013 - 2 Hafta Sonra Vizyona GireceklerResmi ekleyen

1- Şirinler 2

Vizyon Tarihi: 01 Ağustos 2013

Kötü büyücü Gargamel, bir çift Şirinler benzeri haylaz karakterler yaratıyor ve onlara da Haylazlar ismini vererek, sayelerinde çok güçlü ve büyülü Şirin özünü elde edebilmeyi umuyor. Ancak, Gargamel istediği Şirin özünü sadece gerçek bir Şirin’den alabileceğini ve sadece Şirine’nin bildiği gizli büyülü sözler sayesinde Haylazlar’ın gerçek Şirinler’e dönüşebileceklerini öğrendiğinde Şirine’yi kaçırıyor ve onu dünyanın en büyük büyücüsü olarak milyonların hayranlığını kazandığı Paris’e getiriyor. Şirine’yi kurtarmak için Şirin Baba, Sakar Şirin ve Süslü Şirin’in dünyamıza dönerek insan dostları Patrick ve Grace Winslow ile işbirliği yapmaları gerekiyor. Kendisini her zaman diğer Şirinler’den farklı hisseden Şirine, Yaramazlar Vexy ve Hackus ile yeni bir bağ kurabilecek midir, yoksa Şirinler ona olan sevgilerinin gerçek olduğuna Şirine’yi ikna edebilecekler midir?


Resmi ekleyen

2- Zorlu İkili

Vizyon Tarihi: 02 Ağustos 2013

Gizli görevde polis olan Bobby (Denzel Washington) ve Stig (Mark Wahlberg) çok geçmeden birileri tarafından tuzağa düşürüldüklerini anlarlar ve çokta anlaşamayan bu ikili adlarını temize çıkarmak için birlikte çalışmak zorunda kalırlar. Film boyunca bir yandan büyük patlamalar, çarpışmalar ve silahlı saldırılara maruz kalırken bir yandan kim tarafından oyuna düşürüldüklerini çözmeye çalışırlar.


Resmi ekleyen

3- Sanal Hayatlar

Vizyon Tarihi: 02 Ağustos 2013

Ailesini aramaya vakit yaratmakta zorlanan işkolik bir avukat, sırları internet ortamına yayılan bir çift, bir sınıf arkadaşına internet üzerinden kabadayılık taslayan çocuğunu yola getirmeye çalışan emekli bir polis memuru ve kariyer peşinde koşan bir bir gazetecinin yetişkin sitelerindeki mücadelesi... Tüm bu karakterleri aynı noktada buluşturan tek şey ise çağımızın buluşu internet! Modern iletişimin yeni adı olan internet tüm köşeli halleriyle masaya yatırılırken birbirinden farklı bir grup insanın hayatı üzerinde yaptığı benzer etki vurgulanıyor.


Resmi ekleyen

4- Red 2

Vizyon Tarihi : 02 Ağustos 2013

CIA’den emekli olmuş ajanların yeni düşmanı bu sefer Avrupa’da! Yönetmen koltuğunda yer alan Robert Schwentke’nin yönettiği Red filminin devam filmi olan RED 2’de başrolleri Bruce Willis, Mary-Louise Parker, Helen Mirren, Anthony Hopkins, Catherine Zeta-Jones ve John Malkovich gibi yıldız paylaşıyor.


Resmi ekleyen

5- Zaman Yolcuları

Vizyon Tarihi: 02 Ağustos 2013

“Benimle geçmişe gidecek bir zaman yolcusu ARANIYOR. Bu bir şaka değildir. Geri dönüşte ödemeniz yapılacaktır. Kendi silahlarınızı getirmelisiniz. Bunu daha evvel sadece bir kez yaptım. Can güvenliğiniz garanti değildir!” Seattle’da çıkan aylık bir derginin 3 çalışanı, gazetede sıra dışı küçük bir ilan görür. "Zaman yolculuğu yapacak eş aranıyor" başlıklı bu ilana şüpheyle yaklaşan gençler, bu çılgın ilandan iyi bir haber çıkacağına inanarak ilan sahibi Kenneth’in peşini düşerler. Sıradan bir süpermarket çalışanı gibi görünen Kenneth, zaman yolculuğunun sırrını çözdüğünü iddia eden bir paranoyaktır. Her biri aslında bambaşka amaçlarla yola çıkan üçlüden Darius, Kenneth’ın haberini yapmak için ona zaman yolculuğunda eşlik etmek istediğini söyleyerek onu ikna eder. Acaba Kenneth gerçekten zamanda yolculuk yapabilmekte midir yoksa akıl hastası bir sahtekar mıdır? Yapacağı haberden ziyade bu sorunun cevabını arayan Darius çok geçmeden Kenneth’in tuhaf karizmasına kendisini kaptıracak ve ikilinin arasında sürprizlerle dolu ve sıra dışı bir aşk başlayacaktır.



Bu kadaar :D Konu Yenilenecek her hafta.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...

09 Ağustos 2013 - 1 Hafta Sonra Vizyona Girecekler


Resmi ekleyen

1- Jurassic Park 3D

Michael Chrichton'ın aynı adlı,çok satan romanından dahi yönetmen Steven Spielberg tarafından sinemaya uyarlanan,bütün zamanların en başarılı yapıtlarından birisi olarak tüm Dünya'da izlenme rekorları kıran olağanüstü bir film.

Mağaralarda yapılan kazı çalışmaları sonucunda dinazorların yaşadığı tarih öncesi çağa ait bazı sivrisinek fosilleri bulunur.Milyarder John Hammond öncülüğündeki bilimadamları,son derece ilginç ve karmaşık testler deneyerek bu sivrisinek fosillerindeki kan örneklerini almayı başarırlar.Dinazorların DNA zinciri bir Afrika kurbasıyla birleştirilerek 65 milyon yıl önce yaşamış bu korkunç yaratıklar yeniden yaratılır.Hammond hükümetten kiraladığı bir adada klonladıkları bu vahşi hayvanlar için elektrikli tellerle çevrili bir hayvanat bahçesi kurmuştur.İhtiyar Hammond,bir hafta sonunda Doktor Allen gibi bazı işinde uzman bilimadamlarını Jurassic Park adını verdiği bu hayvanat bahçesini test ettirmek için adaya getirir. Ancak embiryolarını ele geçirmek isteyen biri, güvenlik sistemini devre dışı bırakınca serbest kalan dinazorlar adada dehşet saçmaya başlar...


Vizyon Tarihi: 09 Ağustos 2013


Resmi ekleyen

2- Elysium: Yeni Cennet


Yıl 2154, insanlar iki sınıfa ayrılıyorlar: bir grup çok varlıklı olup Elysium adı verilen bir uzay istasyonunda yaşıyorlar, geriye kalanlarsa çok kalabalık bir nüfus olarak çökmüş, yıkılmış dünyada yaşam savaşı veriyorlar. Dünyada yaşayan insanlar umutsuzca gezegenin suç ve yoksulluk ortamından kaçmaya çalışıyorlar ve birçoklarının Elysium’daki medikal imkanlara ihtiyaçları var. Ancak, Elysium’dakiler dünyadan göçü yasaklayan yasalar doğrultusunda yurttaşlarının “lüks” yaşantısını koruyabilmek için herşeyi yapmaya hazırlar. Bu iki dünya arasında eşitiği sağlayabilecek tek kişi ise Elysium’a gitmekten başka çaresi olmayan sıradan bir adam olan Max (Matt Damon). İstemeyerek de olsa Max çok tehlikeli bir görev üstlenerek Elysium’un Sekreteri Delacourt’un (Jodie Foster) güçlerine karşı gelmek zorunda. Ancak, başarılı olduğu takdirde sadece kendi hayatını değil, Dünya’da yaşayan milyonların hayatını da kurtarabilir...


Vizyon Tarihi: 09 Ağustos 2013



Resmi ekleyen

3- Ateşli Aynasızlar


FBi ajanı olan Katerina James (Sandra Bullock), Rus gangster çetesini çökertmek için ona yeni bir ortak atanır. Ancak bu ortak Boston polis departmanındaki kaçıklığıyla tanınan Shannon Mullins’dir. Rus çetesini çökertmek için yola çıkacak olan bu iki kafadarın komik maceralarında, başlarına öyle olaylar gelecek ki…


Polisiye komedi türündeki filmin oyuncu kadrosunda ise Sandra Bullock, Melissa McCarthy, Kaitlin Olson, Dan Bakkedahl ve Taran Killam gibi isimler yer alıyor.


Vizyon Tarihi: 09 Ağustos 2013



Resmi ekleyen

4- Hayallerin Ötesinde

Görme yetisi olmayan Ian, Lizbon'da görme engelli insanlar için özel eğitim veren bir enstitüye eğitmen olarak atanır. Hayat dolu idealist bir insan olan Ian buradaki öğrencilerine günlük olarak alışılmışın dışında eğitimler vermeye başlar. Mesela destek için baston kullanmayı reddeder, seslerin kendilerini yönlendirmesi gerektiğine ve sorunlarının sadece dışarıdaki dünyayı hayal etmekle hallolduğuna inanmaktadır. Kendisi de baston kullanmamasına rağmen, son derece muazzam bir şekilde işlerini kotarmaktadır. Öyle ki gerçekten görme engelli olduğuna inanmakta güçlük çekenler vardır. Öğrencilerine de bu ilginç metodları aşılamaya başlar. Enstitüdeki öğrencilerden biri olan Eva da baston kullanmadan yürümeyi istemektedir. Ian onunla birlikte sokaklara atılarak, genç kadını daha önce görmediği bu dünyanın içerisinde farklı bir keşife çıkarır.


Vizyon Tarihi: 09 Ağustos 2013

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 3 hafta sonra...

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.