Jump to content

Bleach'e Uzun Bir Ara


masque

Önerilen İletiler

Son savaştan önce beş haftalık bir ara

Bleach serisinin mangakası Tite Kubo, resmi bir açıklamayla serinin 5 hafta tatile gireceğini açıkladı. Manga, 9 Eylül’de “Sennen Kessen-Hen – Ketsubetsu-tan” isimli finalle devam edecek. Kubo “son savaş”a yoğunlaşmak için araya girdiğini açıkladı.

Resmi ekleyen

Kubo serinin son hikaye kısmına geçen sene başlamıştı. 2001′de başlayan Bleach’in en son 60. cildi yayınlandı. Ayrıca 2004′te başlayıp 2012′de son bulan 366 bölümlük anime serisi de mevcuttur.

Daha önce son sezonun belki 10 yıla kadar sürebileceğinin sinyalini veren Kubo-sensei, son savaş sözüyle çok daha mı kısa tutacağını kastetti? Bekleyip göreceğiz.

KAYNAK : AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 27
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

En çok merak ettiğim konu bu, daha önceki röportajıyla tutarsız bir durum var. Ama şahsi fikrim Bleach'in bu kadar kısa sürede bitmeyeceği. 10 yıl kadar uzamasa da, en az bir 5 yılı olduğunu düşünüyor

Onların da işi zor artık ne yapabilirim diye sorular başlayınca....öyle bir hikayede değil ki.. :)

Şahsen ben bu son arc diye duymuştum 5 yılı bulacak durum olduğunu sanmıyorum ^_^

Daha önce son sezonun belki 10 yıla kadar sürebileceğinin sinyalini veren Kubo-sensei, son savaş sözüyle çok daha mı kısa tutacağını kastetti? Bekleyip göreceğiz.

En çok merak ettiğim konu bu, daha önceki röportajıyla tutarsız bir durum var. Ama şahsi fikrim Bleach'in bu kadar kısa sürede bitmeyeceği. 10 yıl kadar uzamasa da, en az bir 5 yılı olduğunu düşünüyorum. Çünkü Ruh Kralı'na uzanan bir yol var.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

En çok merak ettiğim konu bu, daha önceki röportajıyla tutarsız bir durum var. Ama şahsi fikrim Bleach'in bu kadar kısa sürede bitmeyeceği. 10 yı kadar uzamasa da, en az bir 5 yılı olduğunu düşünüyorum. Çünkü Ruh Kralı'na uzanan bir yol var.

Şahsen ben bu son arc diye duymuştum 5 yılı bulacak durum olduğunu sanmıyorum ^_^
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Okuduğum,okuyabildiğim ilk ve tek manga. :( Güncelde olduğum tek manga. :(

"Bende eşek şansı var." ,diyorum inanmıyolar.:D Ne şimdi bu?

birkaç gün önce güncele gelince manganın sonuna saçma dediğim için mi kızdı acep? Ama tek bu mangayı okuyorum bak. Hiç değilse 2-3 hafta ara verse. :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Son Arc da bahsettiğimiz biraz spoiler olacak ama SS ve Quincyler arasında bir savaş olacak. Elbette bu savaş 5 yıl sürmez. @quincy nickli arkadaşın söylediği gibi 5-6 ay 20-24 bölüm yapar ve 2-3 savaş sahnesi sürer ki, 2-3 savaş sahnesi ile de bitecek bir arc değil. En uzun arc olacağını biliyoruz sonuçta, bu nedenle savaşın en az 1-2 yıl gibi süreye yayılmasını bekliyorum, araya tatiller filanda girecek ki, biliyorsunuz Japonya'da 3-4 haftada bir bayram tatili oluyor. Birde savaş bittikten sonra Ruh Kralı ve 0. takımla ilgili konular var, Kubo oralara hiç değinmeyecekse, bence 1-2 senesi var Bleach'in ama konuya gireceğini düşünürsek yaklaşık 5 yılı var diye düşünüyorum.

Son olarak, okuduğum bir yazıdan, bir parça paylaşmak istiyorum. " Tite Kubo ile oldukça yakın olan Masakazu Morita’yı da pek yabana atmamak gerekiyor zira Final Arc başlamadan önce Bleach’in henüz yarısı civarında olduğunu Tite Kubo’nun ağzından almayı başarabilen isim de kendisiydi. "

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.