Jump to content

Naruto'ya Yeni Anime Geliyor


masque

Önerilen İletiler

Sonbaharda çıkacak

En son 2 yıl önce yapılan Jump Super Anime Tour’da bu yıl yepyeni bir Naruto Shippuden animesi gösterilecek. Başrolde ise “son derece popüler olan bir karakter” olacak. Gösterilecek olan bu anime TV özel bölümü olmayacak. Sürprizlerle dolu olduğu söylenen yeni anime, özel bir formatta olacak.

Resmi ekleyen

Jump Super Anime Tour iki yıldan sonra tekrar dönüyor. 6 Ekim’den 24 Kasım’a kadar beş şehirde seyahat edecek. Bundan önceki turda “Dragon Ball: Yo! Son Goku and His Friend Return” ve ”Naruto: The Cross Road” gösterilmişti ve ikisi de anında İngilizce altyazılı olarak internete verilmişti.

Naruto animesine ek olarak Nisekoi animesinden görüntüler, bu sonbaharda ikinci sezonu başlayacak olan Kuroko no Basket reklamı ve özel bir Assassination Classroom animesi gösterilecek.

Naruto Shippuuden animesinde bahsedilen bu karakterin inanılmaz bir şekilde ortaya çıkacağı söyleniyor. Sizce bu karakter kim olacak?

KAYNAK : AF

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 60
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Sonbaharda çıkacak En son 2 yıl önce yapılan Jump Super Anime Tour’da bu yıl yepyeni bir Naruto Shippuden animesi gösterilecek. Başrolde ise “son derece popüler olan bir karakter” olacak. Gösterilece

Minato Namikaze olabilirmi acaba? Çünkü baya tutan bir karakter

6 yolun bilgesi olabilirmi

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.