Jump to content

Code Geass OVA 2 Fragmanı


masque

Önerilen İletiler

Tam uzunlukta fragman yayınlandı

Code Geass: Akito the Exiled resmi web sitesi OVA’nın ikinci bölümü olan ‘Wyvern Torn Apart’ ın tam uzunluktaki fragmanını yayınladı. Yeni fragmanda yeni ve eski karakterler görünüyor. Code Geass: Lelouch of the Rebellion’dan hatırladığımız Kururugi Suzaku da yer alıyor. Ayrıca Ashley Asura isimli karakter de ikinci bölümde yer alacak. Açılış ise Maaya Sakamoto’nun söylediği More Than Words şarkısı.

Code Geass: Akito the Exiled’ın hikayesi Lelouch’un “Zero” adını alıp “Kara Şövalyeler” isimli devrimci orduyu kurmasıyla aynı zamanda geçiyor. Anime, Kutsal Britanya İmparatorluğu’nun E.U.’yu işgal etmesi ve “Wyvern” adı verilen özel bir birlik üzerinde yoğunlaşıyor. Bu birlik tamamen Japonlardan oluşuyordur ve eski Britanyalı Aristokrat olan komutan Layka Malyal tarafından yönetiliyordur. Hikaye ise bu grubun içinde olan Akito Hyuuga ve arkadaşlarının yaşam şanslarının %5 olduğu savaş alanına girmesiyle şekilleniyor

Resmi ekleyen

Serinin yönetmenliğini ise orijinal Code Geass serisinin yönetmeni olan Goro Taniguchi değil de Vision of Escaflowne’dan tanıdığımız Kazuki Akane ve Turn a Gundam’dan tanıdığımız Miya Asakawa yapıyor. Ayrıca senaryoyu da yazıyorlar. Knightmare çizimleri ise Akira Yusuda’ya ait.

İkinci bölüm ilkbahar sezonundan yaz sezonuna ertelenmişti. Daha sonra ise yaz sezonundan sonbahar sezonuna ertelendi. Bölümün 14 Eylül’de çıkması planlanıyor.

KAYNAK : AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

yani asıl yönetmeni bile gerek göremediğine göre izlemenin mantığı yok , ayrıca çok güzel yerinde bitmişti anime devamını istemem ki zaten devam bile sayılmaz eskiden yeniye geçmişti zaten r2 de ve film r2 de güzelleşti bana göre tekrar r1 e dönmek filmi berbat eder ki zaten yapan kişiler bile çakma :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.