Raito 0 Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 gantz'ın sonu nasıldı öyle ya, o bölümün mantığını bi türlü kavrayamadım. bilen varsa açıklayabilir mi? kei, rayların üstünde "gantz, ölmeyeceğim" diye bağırdı. orda kei'den bi tane daha vardı ve kato ile ikisi metrodan kaçıyorlardı. :s bilen biri açıklayabilir mi? Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
rezalet 0 Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 animesini izlemedim ama mangasını okursan anlarsın :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Raito 0 Posted May 7, 2011 Author Share Posted May 7, 2011 ben manga okumam. o zaman animeyi yarıda mı bıraktılar acaba? belki de devamı gelebilir animenin. :s Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
rezalet 0 Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 yanlış hatırlamıyorsam kara küremizin içindeki arkadaş mola vermeden önce arızalar çıkartıyor, ünlü kızımızda bizim başroldeki sapığı sevdiğinden ağlayarak başkasını diriltmesini istesede kara küredeki cıbıldak kızımızın gönülden istediği başrol oyuncusundan bi dene daha diriltiyo.. mangası ile animesi arasında farklılıklar olabilir.. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
zukoo92 0 Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 ben manga okumam. o zaman animeyi yarıda mı bıraktılar acaba? belki de devamı gelebilir animenin. :s26 bölüm bitince üzüldüm ama mangasını kaldığı yerden okuyunca çok mutlu oldum mangada herşey çok farklı hele gantzın canlandırma özelliğini öğrendikleri bölüm çok güzel :)olmaya başlıyor bence mangasını okumalısın:) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
gok408 5 Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Bir merakla izledim çk şk güzel diyen arkadaşlara da saygım var ama.Berbat bir anime versiyonu vardı.Karakterlerin işleyiş şekli hastalık derecesindeydi.Konu itibari ile iyi bir seri olabileceğini düşünüyorum.Belki animeye'ye düzgün yansıtmamışlardır.Başta gösterilen ana karakter ve kız adamı gıcık edecek derecede sevyesizdi.Burda laffı ecchi ksımına atmıyorum.+18 zaten seri.Ama bir çeşit sömürü mantığı içeriyordu.Baş karakter berbattı. Tabbi genede serinin manga kısmına takiben bakındım.Farklı teknikler kullanılmış.İlk 65 capter yani animeye çevirelen kısım en berbat tarafı.İlerisinin daha iyi olur diye baktım.Ama kullanılan farklı çizim tekniğine rağmen o karakter kahraman olabilecek son kişi.Japonya'nın Supermani gibi bişey olmuş çıkmış.Heryerde kucağında bir kız ile de 007 den farksız.Ortaya konulan emeğe saygı ama bence iyi bir hikayeyi bozuk karakterlerle heba etmişler. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
FliqyeP 0 Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 Aslında bakarsan filmini öneririm izlemediysen tabi. Animesini o kadar iyi hatırlamıyorum çok oldu izleyeli ama filminde en sevdiğim adam ölmüyor [adını bile hatırlamasamda ] şu siyah saçlı herşeyi bilen çocuk varya görünmez falan olan o işte :) Kısacası Filmini izlemediysen izle ^_^ Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts