Jump to content

NEGA ve Persona Yaratıcılarından Mint


masque

Önerilen İletiler

Anime-Live Action Birleşimi

Resmi ekleyen

Nega Design Works şirketi “Mint” isimli live action-anime karışımı olan yeni bir film üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Filmin animasyon yönetmenliğini Porductin I.G. ‘den Kazuchika Kise (Ghost in the Shell Arise, Tansuwarashi) üstlenirken genel yönetmenliğini ise Shutaro Oku (USB, Visualive Persona 4 the Evolution oyunu) üstleniyor. Senaryosu Jun Kumagai’ye ait olan filmin müziklerini Persona 4 serisinden tanıyacağınız Shoji Meguro düzenliyor.

Film ise hem animasyon tekniklerinin kullanıldığı hem de live action oyuncularının yer aldığı bir yapım olacak. Kısaca bahsetmek gerekirse hikaye yakın bir gelecekte geçmektedir. Japonya hükümeti, Ulusal Çocuk Tıp Merkezi olarak bilinen hastanedeki çocuklara yardım etmek amacıyla “Mint Sistemi” adını verdikleri yeni bir sosyal ağ iletişimi yaratmışlardır. Hiro da tedavisi olmayan bir hastalık nedeniyle hastanedeki çocuklardan birisidir. Bir gün Nana isimli bir kızla tanışır ve iki çocuk bu amansız hastalıklarını yenmek için beraber çalışmaya başlarlar.

Resmi ekleyen

Not: Haziran ayında anime yönetmenliğini Koji Morimoto’nun yaptığı ve ödüllü yönetmen Mitsuyo Miyazaki imzalı, Lexus International kanalından kısa bir film yayınlanmıştı. “A Better Tomorrow” isimli film Mint gibi anime ve live action karışımı bir film. Mint için akıllarında bir fikir oluşmasını isteyen takipçilerimiz için;

Alıntı: AF

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.