Jump to content

07 Ghost Mangası Sona Eriyor ...


masque

Önerilen İletiler

07 Ghost gelecek ay sona erecek…

Ichijinsha’nın Monthly Comic Zero-Sum dergisinde yayınlanmakta olan 07 Ghost adlı manganın gelecek ay sona ereceği resmi web sitesi tarafından duyuruldu. Ayrıca sayı kapağında 07 Ghost yer alacak.

Resmi ekleyen

Hikaye, küçükken orduya satılmış yetim bir köle olan Teito’nun etrafında dönüyor. Sihirli güçlere sahip olan Teito, Barsburg İmparatorluğu’nun askeri akademisine kaydolmuş ve akademinin en iyi öğrencilerinden birisi haline gelmiştir.

Geçmişini hatırlamamaktadır ama sürekli garip rüyalar görmektedir. Rüyasında hep aynı adam ona bir şeyler söylemektedir. Bir gün okuldayken bir ses dikkatini çeker ve o yöne doğru yönelir. Kapı aralığından konuşan askerleri görür. O an geçmişinden parçalar gözünün önüne gelir. Rüyalarında gördüğü o adam babasıdır ve kapı aralığından yüzünü gördüğü general ise onun katilidir. Geçmişte olanları hatırlayan Teito, babasının katiline saldırır. Bu hareketinden dolayı esir alınır. Arkadaşının da yardımıyla oradan kaçmayı başarır. Kaçmak için kullandığı jetin vurulmasıyla yere çakılır. Bir grup papaz tarafından bulunur ve uyandığında gözlerini kilisede açar. Teito’nun bulunduğu kilise efsanedeki 7 hayalet tarafından korunmaktadır. Teito, Raggs Krallığı’ndan alınan bir köle olması ve Mikhael’in gözü hakkında bir şeyler biliyor olma ihtimali de göz önünde bulundurulunca imparatorluk için büyük bir hedef haline gelmiştir.

Yuki Amemiya ve Yukino Ichihara mangaya 2005 yılında başladılar ve Ichijinsha tarafından yayınlandı. 2008 yılında da Go! Comi tarafından Kuzey Amerika’da yayınlanmaya başlandı. Daha sonra 2009 yılında animeye uyarlandı

.

KAYNAK : AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

10 Yıl Sonra Başlayan seriler bile var örnek araştırırsan bu yıl başlayanların çoğu 2000 Yılında final vermiş veya 2003 Yılında veya 2006 yılında ve 2.sezon olarak başlıyor hiç bir manga ve anime unutulmaz hepsinin kendince değeri var ve yazarı ölürse dahada önemli bir seri olur, ve bir seriyi başlatıp sonunda açık bırakmadan bir final vermişlerde o seri bitmiştir. veya mangası devam ediyorsa başlar ama bu serinin sonu sorularla ve açık bırakıldı belki 5 6 yıl belki 10 yıl adamların keyfine bağlı :) keyif'den çok ziyade manga'sının aldığı tepkiye veya isteklere bakar ama birgün yapılır bunun zaman dilimi belli olmaz, sonuçta mangaka anime yapmıyor bu seriyi sadece ondan onay alıyorlar anime prodüc. şirketlerine bağlı birşey.
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.