Padvox 62 Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Var Olan iki Dünya vardır, bunlardan biri insanların yaşadığı Dünya'dır. Diğeri ise Zebanilerin Dünyası olan "Gehenna'dır". Normalde bu iki dünya arasında temasta bulunulamaz, ama her nasılsa zebaniler insanların içine girerek onları etki altına alabilmektedir. Zebanilerin Tanrısı olan Şeytanın sahip olamadığı tek şeyde bu ele geçirme olayıdır, fakat bunun nedeni onun içine girdiğinde dayanabilecek bir insan vücudunun bulunmamasıdır. Bu nedenle Şeytan bir insandan iki çocuk yapar. Bu çocukların sahip olacakları güçle içlerine girerek Dünya'da bulunabilecekti. Bu çocuklar uzun yıllar dünyada yaşar. Biri çok zekidir, diğeri ise tembeldir. Şeytanın tüm güçleri tembel olan Rin'e geçmiştir. 15 yaşında Rin bunları öğrenir ve bir katananın içindeki saklı güçlerini açığa çıkarır. Fakat acaba o babasının İsteklerinin peşinden mi, yoksa ona karşı duyduğu nefretin peşinden mi gidecektir... NOT:Hem mangası hem animesi çok güzeldir.Animesi yeni çıktı zaten...Daha 12 bölüm çıktı ve devamı geliyor... Türkçe çeviri olarak daha iki bölüm çevrildi bence izleyin kaçırmayın RESİMLER: Bilgi Alıntıdır... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Yöneticiler schneizeL 330 Posted May 13, 2011 Yöneticiler Share Posted May 13, 2011 Eline sağlık güzel çalışma olmuş Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Alucard 0 Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 bu bilgi benden alıntı ben yazmıştım başka bi siteye canın sağolsun... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Padvox 62 Posted May 21, 2011 Author Share Posted May 21, 2011 Zaten altına bilginin alıntı olduğunu belirttim kendim de eklemeler yaptım tabi kendimce... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
metkon01 0 Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Çok sevdim Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Padvox 62 Posted May 25, 2011 Author Share Posted May 25, 2011 Çok sevdim Kesinlikle tavsiye ederim.. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts