Oduncunun Çırağı Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 J-rock ta sevdiğim nadir parçalardan biri :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUNA Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 Benim yaşıma gel de(47)bakalım bu tür müzikleri dinlermisin :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oduncunun Çırağı Posted August 3, 2013 Author Share Posted August 3, 2013 Benim yaşıma gel de(47)bakalım bu tür müzikleri dinlermisin :D Gençliğimdeyken dinliyorum işte kötümü :D SUNA 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roronoa_Zoro Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 The Gazette'nin bi sürü şarkısını dinledim ama bu ilk defa denk geldi gerçi sevmedimde. İşte bu yüzden bu adamları çok fazla sevmiyorum bazı şarkıları çok güzel oluyor bazılarıda hiç bi şeye benzemiyor o yüzden dağılalı neredeyse 3 yıl olmasına rağmen hala deluhi dinliyorum. Bu arada deluhiyide herkese tavsiye ederim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pambuk Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 baya geç kaldım ama geldim Gurupla 2-3 hafta önce tanıştım "guren"le baya hoşuma gitmişti ondan sonra "ugly" "filth in beauty" sonra "the invisible wall" "falling" falan dinledim daha derinlere inmem lazım bir kanal var "refuge to music" linkini bırakırım 56 tane şarkısını çevirmişti onun dışındada baya şarkı var bakın derim Spoiler https://www.youtube.com/channel/UCUPzqJV4KChKiByWwi99eXA 2002 yılında kuruldu 5 üyeleri var Ruki (vokal) Uruha (gitar) Aoi (gitar) Reita (bass gitar ve piyano) Kai (bateri)2003de katıldı Yune (bateri) ilk singılları(nasıl yazıldığını bilmiyorum :&) "Wakermichi"yi yaptıktan bi ay sonra anlaşmazlıklardan dolayı çıktı Kuroshitsuji II - Openingide onlar yaptı "Shiver" Spoiler bu gece size ...yı (merakedin son ana kadar ) önereceğim yorgunum biraz soft dinliyelim Spoiler Bonten and Pseudohomophylus 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts