Jump to content

Kart Oyunu İçin Template Tasarımları


Önerilen İletiler

Arkadaşlar yapmaya çalıştığım bir kart oyunu. Kart tasarımları bana ait, canavarlar değil. Bu noktada çizimi iyi olan arkadaşlardan bana yardım etmek isteyen olur mu? Ahım şahım bir çizim beklemiyorum arkaplanları olmasa da olur. Beğeninize sunuyorum.

Resmi ekleyenResmi ekleyenResmi ekleyenResmi ekleyenResmi ekleyenResmi ekleyenResmi ekleyen

Aşağıda ki linkten diğer çalışmalarıma bakabilirsiniz. Eski templateler de mevcut.

http://www.flickr.co...36201@N04/sets/

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 ay sonra...

Yani bana kalırsa fikrini önce güzel bir sunum ve birkaç örnek çalışma ile tescille (tabii kartlar orjinal matbaa basımı olsun ki bu da tanıdık bir yerden olsun). Daha sonra sponsor aramak için oyun dağıtım şirketlerine vb yerlere gidip görüşmelerde bulun. Eğer bundan adamların para kazanacağına onları ikna edebilirsen, devamı gelir. Aksi halde böyle sanal ortamda kalır muhtemelen ve kolay kolay uzun soluklu yardım edebilecek birileri olduğunu sanmıyorum. Yine de şansını dilersen facebook'taki yugioh sayfalarında veya fantastik kart tasarım sayfalarından deneyebilirsin. Yine de bence bu işi profesyonelliğe dökmeyi bi düşün derim ben. ;)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 1 sene sonra...

Konu sahibi fikrini göremeyecek :P

tartışmayalım :D belki başka birisi bunun gibi bişey yapıcak benim mesajımdan fikir alabilir :D bakış açını azıcık değiştir :D şimdi bişey de yapmadım ki ne desem kusura bakmayın ne diyim :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.