Jump to content

Zangetsu Gerçek Oldu


Berker51

Önerilen İletiler

Zangetsu’ya sahip olmayı kim istemez?

 






California, Burbank’ta yer alan “Sword and Stone” adlı mağazaya sahip olan Tony Swatton yıllarca Hollywood filmleri için malzemeler yapan bir isim. Örümcek Adam, X-men, Karayip Korsanları gibi filmlerin yanı sıra HBO’nun son dizisi Game of Thrones’tan da sorumlu olan Swatton aynı zamanda tamamen istek üzerine oyun ve anime karakterlerinin silahlarını da yapmaya başlamış.
Silahları gerçeğe çevirmeyi her zaman ilginç bulan ve yoğun istek üzerine Bleach’in ana karakteri Kurosaki Ichigo’nun zanpakutousu Zangetsu’yu yapmaya karar veren Tony yapım aşamasını bizlere anlatıyor.
Tony, Zangetsu için demirin ölçülerini alıyor ve spiral kesici ile lazım olan parçayı kesiyor. Daha sonra kestiği parçayı ateşte dövüyor. Zangetsu kabataslak hazır olduktan sonra kabzasındaki detay için demir kaynakçısı ile kesiyor. Zangetsu iki parça gibi göründüğü için alt kısmından 5 cm içeriye doğru sipiral ile çizgi çekiyor. Daha sonra kabzasıyla uğraşmaya başlayan Tony önce alüminyumla daha sonra iğneli vatoz deri ile kabzasını kaplıyor. Kılıcı keskin olması için iyice biliyor. Daha sonra ne kadar keskin olduğunu da gözler önüne seriyor.

Yeterince keskin miymiş?




Hazırlayan: Minatocan / AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 28
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Zangetsu’ya sahip olmayı kim istemez?   California, Burbank’ta yer alan “Sword and Stone” adlı mağazaya sahip olan Tony Swatton yıllarca Hollywood filmleri için malzemeler yapan bir isim.

bleach heralde 10 bölüm falan izledin :D yada tam anlamıyla zevksizsin :D

Kartonla Böyle Kesiliyorsa Ofs Derim :) Bunla Çıkcan Sokağa Ve Shinigami Kıyafeti + Hollow Maskesi Bak Ozaman Çığlık maskesiyle ilkokul çocuğu korkutmakdan daha fazlası oluyormu olmuyormu :D Birde Ban

kartondanda yapılırdı masrafa ne gerek var :D

Kartonla Böyle Kesiliyorsa Ofs Derim :) Bunla Çıkcan Sokağa Ve Shinigami Kıyafeti + Hollow Maskesi Bak Ozaman Çığlık maskesiyle ilkokul çocuğu korkutmakdan daha fazlası oluyormu olmuyormu :D Birde Ban-kai açarız

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

bleach heralde 10 bölüm falan izledin :D yada tam anlamıyla zevksizsin :D

Şimdi Arkadaş Aslında haklı 'Astek' Bleach İlk 15 20 bölüm sıkıcı gelir çoğu kişiye bende ilk başladığımda 2 3 günde bir bölüm izliyordum sıkıla sıkıla bazı sahneleri atlıyordum bile ama Sonra ichigo'nun SS'ye saldırmasıyla Sarmaya başladı olaylar gelişince izleme Hevesim geldi Ama Tek Nefret Ettiğim Bleach'de Bount'o Arc Çok saçma geldi bana ve sıkıcı.ama sen 15 20 bölümden sonrada sıkıldıysan astekin yorumuna birşey diyemem :D bana göre 15 20 bölüm sıkıcı.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

bleach heralde 10 bölüm falan izledin :D yada tam anlamıyla zevksizsin :D

272 bölümdeydim kardeşim.Ayrıca renkler ve zevkler tartışılmaz.272 ye kadar sıka sıka izledm tam forma dönüşüyor diye ordada heyecanlanmadım yeter dedim bıraktım.
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

yani bukadar emek harcadık diyolar ama halen dandik :D abi aliminyom gibi dalgalanıyo kılıç yok ince olmuş vede çoksağlam değil metali yani emek harcıyacaksan kalıp hazırlayıp dövüceksin kılıcı sonra son rütüşları atıcaksın gerçek kılıç oluacak karpuzu kestikten sonra kılıç bi aça bi yukarı sallanıyor o kadar inca olmaz o :D yani halen çok az da olsa eski demirciliği yaşatan adamlar var onlardan biri yapsa valla epick olurda bu birazda sadece süs ve oyuncak gibi olmuş :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.