Jump to content

0nLin3

Önerilen İletiler

Belki Vocaloid hayranları arasında Jin'in "Kagerou Project" serisini bilen vardır. Bir grup gencin çalkantılı hayatını anlatan bu şarkıların her biri ayrı bir hikayeyi anlatıyor.

Ayrıca Doğrudan Jin tarafından yazılmış ve Shidu'nun görsellerini çizdiği bir light novel ve Satou Mahiro tarafından çizilen ve serinin sevilen şarkılarından biri olan "Kagerou Days" adını alan bir manga da bulunmakta.

Resmi ekleyen

Şimdi asıl habere geçelim. Studio Shaft ve yönetmen Akiyuki Shinbo Kagerou Project için bir anime projesine başladıklarını duyurdu. Akiyuki Shinbo "Puella Magi Madoka Magica" ve "Monogatari Series" gibi başarılı projelere imza atmış bir yönetmen. Umarım ortaya başka bir şaheser daha çıkartır.

Resmi ekleyen

Ek olarak animenin adının serinin ilk albümü olan "Mekakucity Actors" (Mekakushi=Gözbağı kelimesini City=Şehir kelimesiyle birleştirerek yapılmış bir kelime oyunu.) ile aynı ismi taşıyacağı da açıklananlar arasında. Yayınlanma tarihi ise henüz belirlenmemiş.

Resmi ekleyen

Serinin mangası Kagerou Days "Lost time Memory" adlı şarkının ilk kısmından başlıyor. İşte manganın Konusu:

Shintarou Kisaragi iki yıldır odasını terk etmemiş bir HikiNEET'dir (Hikikomori+NEET). Kendisi yaşamını mutlu mesut sürdürmektedir, taki bilinmeyen bir adresten gelen tuhaf bir e postayla bilgisayarını ele geçiren siber bir kız olan "Ene" ekranda belirene kadar. Birgün, Ene Shintarou'nun bilgisayarını kurcalayıp onu kızıdrırken klavyenin üstüne meyve suyu dökülür. Eğer yenisini internetten sipariş ederse arada haftasonu olduğu için en gelmesi en az üç gün sürecek! Ben bilgisayarsız yaşayamam diyen Shintarou'nun güvenli kalesini terk edip iki yıl sonra ilk kez dışarı çıkmasıyla hikaye başlıyor.

Resmi ekleyen

Son olarak da birkaç adet Kagerou Project şarkısı.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 62
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Belki Vocaloid hayranları arasında Jin'in "Kagerou Project" serisini bilen vardır. Bir grup gencin çalkantılı hayatını anlatan bu şarkıların her biri ayrı bir hikayeyi anlatıyor. Ayrıca Doğrudan Jin

Doğrudur. Hiç duymadım. "K-Project değil miydi o?" diyerekten bir şakacık yapasım geldi ama vazgeçtim.

  • 2 hafta sonra...

1-) vocaloidi çok severim o yüzden yaşasın :D

2-)2 videoyuda seyrettim çok dramatikti özellikle 1. japonca okumayı bilmesende birseyler anlarsın

İnternette ingilizce altyazılı olanları da var. Playlist paylaşayım bir tane:

Buradakiler altyazılı.

Bu arada Jin "Outer Science" nin projenin son şarkısı olduğunu duyurdu.

Edit: Jin trollemiş, kapanış şarkısı diye birtane daha çıkardı :D adı "Summer Time Record" ama bu sefer gerçekten son.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.