Jump to content

J-Stars’a Yan Karakterler


Misafir Leffwn

Önerilen İletiler

Yan karakterler onaylandı.

Naruto, Dragon Ball, One Piece, Toriko, Bleach, Rurouni Kenshin, Gintama, Kochikame, Hunter x Hunter ve Yu Yu Hakusho serilerinin yer aldığı Shonen Jump’ın 45. yılı şerefine hazırlanan J-Stars Victory Vs. oyununda şimdiye kadar hep ana karakterler açıklanmıştı. Nihayet yapımda serilerin tek bir ana karakterinin bulunmayacağı, yan karakterlerin de yer alacağı resmi olarak onaylandı.

Resmi ekleyen

Heyecanı arttırmak için yan karakterler de tıpkı ana karakterler gibi aşama aşama açıklanıyor. İlk duyurulan karakterler Uchiha Sasuke (Naruto), Vegeta (Dragon Ball) ve Zebra (Toriko) oldu. Yeni karakterlerin de zamanla açıklanması bekleniyor. (Her ne kadar “yan karakterler” diye açıklama yapıldıysa da bu karakterlerin önemli karakterler olduğunu ve serilerin içerisindeki ana karakter listesinde yer aldıklarını da hatırlatmakta fayda var.) Bunun dışında Kurosaki Ichigo’nun Hollow formuna dönüşmesi gibi sınırlı sayıdaki bazı karakterlerin özel dönüşüm yetenekleri de oyundaki yerini alacak. Daha detaylı bilgilere ve son tanıtım videosuna buradan ulaşabileceğiniz J-Stars Victory Vs.’nin hala Japonya dışında çıkışına dair bir bilgi verilmedi.

Anime severler oyunun yapımcısı Namco Bandai Games’e istedikleri karakter listelerini yolluyorlar. Sizin listenizde kimler var?

Kaynak: http://www.animefantastica.com/

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.