BlacQwOLF 7 Posted August 28, 2013 Author Share Posted August 28, 2013 off senin gibilerden kaldımı ya yok yatma saatin geçmiş ben kimim falan cocukmusun sen ? senin işin yok galiba, sen zor adam mısın zar adam mısın? onu öğren öyle gel. Bundan sonra yorum yapmasan sevinirim. Diğer türlü her yorum yapışında banlanma sebebi olarak seni şikayet edeceğim. Bilgine. Sen ananın karnında yokken ben bu sitedeydim, seni ifrit seni, Ateşini söndürmeyeyim, zarar gelmesin sana... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Tugrul. 138 Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 senin işin yok galiba, sen zor adam mısın zar adam mısın? onu öğren öyle gel. Bundan sonra yorum yapmasan sevinirim. Diğer türlü her yorum yapışında banlanma sebebi olarak seni şikayet edeceğim. Bilgine. Sen ananın karnında yokken ben bu sitedeydim, seni ifrit seni, Ateşini söndürmeyeyim, zarar gelmesin sana...adam gibi konuş konuya yorum attım sen tartışma cıkardın halada uzatıyosun bide şikayet etcem diyosun dikkat et ben seni şikayet etmiyim gece gece polemliğe giremicem senle ne istiyosan yap Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
mustafalrsm 544 Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Gin'le aynı burç olmak sevindirici :) Bu arada karakterlerin doğum günleriyle ilgili sık sık bir şeyler görüyorum da, acaba nerede bulabilirim bu doğum günlerini bilen var mı? Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Soranohikari 140 Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Gin'le aynı burç olmak sevindirici :) Bu arada karakterlerin doğum günleriyle ilgili sık sık bir şeyler görüyorum da, acaba nerede bulabilirim bu doğum günlerini bilen var mı?Bleach Wiki'de birçok bilgiyi bulabilirsin http://bleach.answers.wikia.com/wiki/What_are_the_characters'_birthdays mustafalrsm 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
OneAutmnLeaf 214 Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Gin'le aynı burç olmak sevindirici :) Bu arada karakterlerin doğum günleriyle ilgili sık sık bir şeyler görüyorum da, acaba nerede bulabilirim bu doğum günlerini bilen var mı?Kurome`nin doğum gününü öğrenecen dimi :) Bende Akamenin doğum gününü araştırdım ama bulamadım ya bulabileceğiniz biri bana ulaşsın :D《♡♥♡》Akame For Ever 《♥♡♥》 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
mustafalrsm 544 Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Kurome`nin doğum gününü öğrenecen dimi :) Bende Akamenin doğum gününü araştırdım ama bulamadım ya bulabileceğiniz biri bana ulaşsın :D《♡♥♡》Akame For Ever 《♥♡♥》 Ben de bulamadım ya :S Nereden bulunur ki :S AGK wikide de yok Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Byperest 150 Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Kesin İchigo ile aynı burç-uz diyecektim ki hakikaten öyleymiş :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
aizen- 241 Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Akrep iyi en azından hollow gücü olanlar gelmiş :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
kata silvia 166 Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 başaklı biri olarak Gantenbainne Mosqueda ile aynı gün doğmak garip olmuş onun hariçinde sevdiğim bazı karakterlere neden sempati duyduğum anlaşıldı Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
OneAutmnLeaf 214 Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 başaklı biri olarak Gantenbainne Mosqueda ile aynı gün doğmak garip olmuş onun hariçinde sevdiğim bazı karakterlere neden sempati duyduğum anlaşıldı Benimle de inoue nin doğum günü aynı :)《♡♥♡》Akame For Ever 《♥♡♥》 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts