Jump to content

Bleach Mangası Geri Dönüyor


3n4bL3

Önerilen İletiler

  • Yöneticiler

Serinin kilit savaşlarını bekleyin.

Sizlere daha önce duyurduğumuz gibi Bleach mangası 9 Eylül’de yeniden başlayacak. Bleach The Dagger kısa serisinin ardından Final Arc’a kaldığı yerden devam edecek olan seride sağlık durumuyla ilgili kötü dedikodular dönen mangaka Tite Kubo, serinin en kilit savaşlarını içereceğini açıkladığı “Sennen Kessen-Hen – Ketsubetsu-tan“ için hazırlıklarını tamamladı.

Resmi ekleyen

Alıntıdır. Anime Fantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 20
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Serinin kilit savaşlarını bekleyin. Sizlere daha önce duyurduğumuz gibi Bleach mangası 9 Eylül’de yeniden başlayacak. Bleach The Dagger kısa serisinin ardından Final Arc’a kaldığı yerden devam edecek

fazla uzatmazsın tadı kaçar diye düşünyrm ama bir yanım devam etsin dyr :D

bu tadı kacıcak bi anime değil rahat ol :D

Bu Final Arc'dan beklentim yüksek, umarım Kubo da bu beklentimize cevap verir. Bu savaşın Quincy - Shinigami arasında olacağını düşünüyor, bu arcın bitişine ek olarak Ruh Kralı - Aizen - Ichigo arasında bir savaş bekliyorum. O yüzden serinin en az 3-5 yılı var fikrimce.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

bence hiç bitmesin sanırım ichigonun anneside quincy birde bu güçler eklenecek zavallı aizen perti çıkacak :) inoue gene kurosaki kuuun repliğiyle döner, zaten başka pek bir şey söylemiyor :) en son kalkanı geri saldırı açabiliyordu, bu kızında güçleri biraz gelişse hoş olacak, toshirou'da artık büyüsün arkadaş, Buradan Tite ye sesleniyorum sen bu mangayı hayatın boyu yaz anime yapsınlar saçma sapan tonla animeye sardım, bleach geri gelsin giysilerimiz beyazlasın aaa evet bleach beyazlatıcı bir maddenin ismi aynı zamanda :) herkes için umarım bleach döner, olmadı et döner, tavuk döner, tite döner vs vs. iyi günler :).

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.