Guest ShadowWolf Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 Başka bir değişle ひぐらしのなく頃に煌 Seri kesinleştirilmiş olmasına rağmen konusu hakkında kesin bir bilgi verilmemiş, Frontier Works, Studio Deen'ın yapımcılığını üstlendiği Higurashi'nin 6.serisi... (Seriler: Higurashi/Seri, Kai/Seri, Rei/Ova, Special/DVD'de mevcut, Nekogoroshi-hen/Special, Kira/OVA) Kira bir devam serisinden çok Rei gibi bir OVA serisi olacak. Bahsettiğim gibi seri hakkında kapsamlı bir bilgi verilmemiş, sadece serinin 10. yılı anısına yapılan bir Ova serisi olduğu duyurulmuş. İçeriği hakkında ise sadece "Gizem" başlığı belirtilmiş... Seri 21 Temmuz 2011 Tarihinde izleyiciyle buluşacak, Şimdiden herkese sabırla beklemeler.... http://myanimelist.net/anime/10491/Higurashi_no_Naku_Koro_ni_Kira Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Yöneticiler 3n4bL3 569 Posted June 30, 2011 Yöneticiler Share Posted June 30, 2011 Anime Güzel Bunun Serileri Vardı Sitede Bence İzlenmesi Gerken Bir Anime :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Ddraig 1 Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 21 Temmuz'u iple çekiyorum ama ipim koptu. :-\ Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
intheblaze 6 Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Bunun ilk serisini izlediğimde Psikolojim bozulmuştu. Adama kafayı yedirtirler. Birbirinden psikopat kızlar :D Bi bu animeden bide Schools day'den korkcan Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest ShadowWolf Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Bunun ilk serisini izlediğimde Psikolojim bozulmuştu. Adama kafayı yedirtirler. Birbirinden psikopat kızlar :DBi bu animeden bide Schools day'den korkcanHigurashi aslında arkadaşlığın, bir birine olan güvenin sadakatin anlatıldığı harika bir anime. Genelde çoğu kişi kan görelim günümüz güzel geçsin diye izliyor ama...School Days ise... Evet korkulması gereken bir anime benim psikolojimi o bozmuştu ama derin dersler de veriyor özellikle erkeklere -Okula giden ve harem kurmaya çalışanlara- ^^" Böyle bir amacı olan aman bulaşmasın gider güzelim rüyaları :'( Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
intheblaze 6 Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Higurashi aslında arkadaşlığın, bir birine olan güvenin sadakatin anlatıldığı harika bir anime. Genelde çoğu kişi kan görelim günümüz güzel geçsin diye izliyor ama...2. sezonu şimdi bitirdim.Sonunda anladım neden öyle dediğini 1. sezonda pek birşey anlayamamıştım ama 2. sezonda herşey açığa kavuştu. :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts