zileansavedjesus 26 Mesajı bildir Mesaj tarihi: 22 Haziran, 2017 Bak işte bu çok zor bir versus. Çok düşündüm en sonunda verdim Itachi'ye. Kapışsalar diye de düşündüm. Zoro genjutsu'nun içinde kaybolur zaten alışık Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Jim-Gordon 67 Mesajı bildir Mesaj tarihi: 26 Ağustos, 2018 Zoro, Itachi'nin göz tekniklerine karşı koyamaz ama karakterleri kıyaslarken güçlerini pek önemsemem. Zoro'yu çok severim. Itachi'den daha karizmatik ve havalı ama Itachi beni daha çok etkilemişti ve merak uyandırmıştı. O yüzden biraz Objektif davranarak Itachi diyeceğim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
animeciyurii 5 Mesajı bildir Mesaj tarihi: 14 Eylül, 2018 İtachi gönüllerin birincidir Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
samotto 1 Mesajı bildir Mesaj tarihi: 14 Eylül, 2018 İtachi tabiki Zoro da adamır ama İtachi bir adamın en full modelidir adamlıkta nirvanadır ötesi yoktur Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
lelouch92 5 Mesajı bildir Mesaj tarihi: 16 Şubat Narutoyu sadece Itachinin yaptigi genjutsu teknikleri icin izlemistim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş