Jump to content

Hajima Isayama Çok Şaşırttı (Attack on Titan)


Mileydi

Önerilen İletiler

  • Forum Admin

Attack on Titan mangakası “berbat” çiziyormuş.

Son zamanların en popüler serisi Shingeki no Kyojin‘in (Attack on Titan) mangakası Hajime Isayamageçtiğimiz günlerde Utsunomiya’da hayranlarıyla bir araya geldi. Kendisi pek fazla ortalarda görünmeyen bir isim olduğu için mangakayla tanışmaya gidenler büyük bir heyecan içerisindeydi. Isayama çizmeye başlayana kadar her şey çok iyi gidiyordu; fakat mangakanın çizimleri herkesi şoka uğrattı.

Resmi ekleyen

Hajime Isayama’nın başta şaka yaptığı ya da özellikle böyle çizdiği sanıldı; ancak devam eden çizimler mangakanın çizimleri için gelenleri büyük hayal kırıklığına uğrattı.

Resmi ekleyen En büyük şaşkınlığı yaratan şey ise Hajime Isayama’nın açıklamalarıydı. Ünlü mangaka, bu tip hızlı çizimlerde berbat olduğunu söyledi. Hayal kırıklığı yarattığı için herkesten özür diledi. Bu tarz çizimler üzerine pek yoğunlaşmadığını ve şimdiye kadar pek ciddiye almadığını söyleyen Hajime Isayama, bu berbat tablonun ortaya çıkmasında hayranların sabırsızlığının da etkisi olduğunu savundu. Her şeye rağmen kendisini destekleyenlere teşekkür ederek cümlelerini tamamladı.

Görünüşe göre Hajime Isayama çizimlerine zaman ayırmayı tercih ediyor. Acaba manganın bu kadar yavaş ilerlemesinde bunun ne kadar etkisi var?

kaynak

http://www.animefantastica.com

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Forum Admin

benim de aklıma kesin başkası çiziyordur diye geldi ama manganın da çizimleri pek de öle ahım şahım değil :ph34r: okumaya ilk başladığımda kim kimdir anlayana kadar kadar göbeğim çatladı :blink: Aslı buna beşyüzbin basar -_- Meast birmilyon basar <_<

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.