Jump to content

En Uzun Anime Guinness’e Girdi


Misafir Leffwn

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 28
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

The Simpsons’u bile geçti. Dünyadaki rekorları kaydeden Guinness Dünya Rekorları’nda bu sene de binlerce yeni rekor yer buldu. Bu rekorlardan birisi ise dünyanın en uzun çizgi dizi serisi. Sazae-san

46 yıldır devam ediyor, yemişim çizimini. Babamdan büyük anime. :D

Bence manga-ka nın oğlu devam ediyordur işe :D Vayy be simpsons'ı biliyordum ama ondan daha uzun bir çizgi dizi olabileceği aklıma gelmezdi :mellow: 46 yıl pff annem yaşında ve adını hiç duymadım

Maşallah 46 yıl demek ha...

Bu animenin senarist 'i 46 yıldır değişik değişik fikirleri , bölümleri yani kurguyu nerden bulmuş , nasıl düşünüyor helal olsun vallahi. Adam 46 senedir bıktırmadan değişik değişik işleyiş ve kurgu yapmışsa diyecek söz yok. Buyur gel Fairy Tail 'e devam et usta :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

sazae-san gintamanın bir bölümünde geçmişti hatırlıyorum, googledan aratmıştım ordan aklımda kalmıştı.

myanimelist'e göre mangaka daha birçoğunuz piyasada yokken, 92 yılında vefat etmiş. mangayı ise 74 yılında bitirmiş kenara koymuş, animeyi nasıl bu kadar uzatabildilerse?

yalnız mangaka ölmeden önce tuhaf bir vasiyet bırakmış. sazae-san'ın anime bölümleri hiçbir şekilde tv dışında video kaset cd tarzı bir şekilde satılmayacakmış.

elde raw yok, bundan dolayı çevirisi de yapılmamış doğru dürüst. zaten yorumlarda da japon olmayan seyirciye hitap etmeyecek tarzda bir şey olduğu söylenmiş.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

http://www.anime.gen.tr/yazi.php?id=64

Burada biraz bilgi vermişler. 2. Dünya Savaşı'ndan sonra Japonların moral kaynağı olmuş ve art arda 2 nesil tarafından izlenmiş. Genel olarak Japon aile hayatını konu alıyor. Küçüklüğünde izlemeye başlayanlar bugün de devam ediyorlar izlemeye.

http://myanimelist.net/people/12589/Midori_Kato

Ana karakteri seslendiren abla 30 yaşında başlamış işe. Şu an 74 yaşında.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.