Jump to content

Yeni Pokémon'dan Megaa Görüntüler


doncarlone

Önerilen İletiler

Resmi ekleyen

Pokémon Company, 2013 yılının yalnızca Pokémon X ve Y için değil tüm Pokémon tarihi için çok önemli olduğunu dile getirdi. Ek olarak da, hem Pokémon serilerini eskiden beri takip eden emektar takipçileri hem de yeni takip etmeye başlayanları memnun edecekleri bir yıla hazırladıklarını söyledi.

Pokémon Company’nin verdiği bilgilere göre; yeni oyunlar, yeni bir TV dizisi, daha fazla etkinlikler, yeni bir film, yeni oyuncaklar bu sene bizleri bekliyor. Üstelik eskiden “”her oyuncağı her yerde bulamamak”" sorunu da ortadan kalkacak; çünkü Tomy International Japonya’da olan tüm oyuncakların dünyanın her yerinde temin edilebilmesini sağlayacak.

Pokémon Company International’ın pazarlama müdürü Anthony Cornish:

Hiç şüphesiz, 2013 yılı bizim büyümemiz ve Pokémon X, Pokémon Y ve yeni karakterlerin tanıtılması ile birlikte Pokémon dünyasını için bir çağ atlamak niteliğinde olacak. İnanıyoruz ki, bu yeni oyunlar hem eski hem yeni Pokémon tutkunlarına hitap edecek.”

Fakat X ve Y’den önce Nintendo, Avrupa’da 17 Mayıs 2013 tarihinde Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity’yi çıkaracak. Ayrıca firmanın, Japonya’da Pokémon Rumble U çıkaracak olmasına rağmen Avrupa versiyonu için hiçbir şey söylememesi kafaları hayli karıştırdı.

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=WNr6wQfNfK4

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=3qQPNO9D8rw

Düzenlenme: Barış D. Baryshx tarafından
konu taşındı
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Oyun yada oyunlar hakkında ,burdaki videolara bakarsak ve yeni çıkıcağını düşünürsek ,oyunlar biraz kötü yapılmış ,

Ve zaten büyük ihtimalle çoğu kişi bu oyunları oynayamıyacak ,

Bilgilendirme için teşekürler.

Oyun zaten pc'ye çıkmıyor. Nintendo 3Ds Konsoluna çıkıyor. Yani İstesen de konsolun yoksa oynayamayacaksın.(Çalışan 3Ds Emülatörü de yok.) Eğer konsolun varsa da kesinlikle oynaycaksın. Çünkü 3Ds konsoluna çıkan en iyi oyunlardan biri pokemondur. Bu oyun için bayağı değişiklik yaptılar zaten. O sebepten bile 3Ds'te en çok oynanan oyun olacaktır. Şayet ben oynamak isterim.Oyunun metasını hşç pokemon oynamamış biri zaten anlamaz. Oyunun nereden bu hale geldiğini düşünürsek yi bile gelişmiş diyebilirim. Neyse çok konuştum. Aşağıda eski oyunlardan görüntüler var. Kıyaslamayı siz yapın.

Resmi ekleyenResmi ekleyenResmi ekleyen

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.