byturk 2 Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 TanıtımNinomiya Shungo, kocaman bir evde yaşayan bir lise öğrencisidir. Günün birinde kız kardeşi Ryoko, Mayu ve Mikihiro Tsukimura isimli iki kardeşi, hep birlikte yaşamaları ve Mayu’nun probleminin üstesinden gelmeleri için Shungo’ya gönderir. Mayu’nun problemi ise androfobidir, yani erkeklerden çok korkuyordur. Problemin üstesinden gelebilmek içn aynı odayı, yatağı ve banyoyu paylaşmak zorunda kalan ikilinin yeterince sorunu yokmuş gibi Shungo’dan hoşlanan öğrenci birliği başkanı Reika Hojo da bir şekilde onların hizmetçisi olur.Fileserve,rapid vs sitelere giremeyenler dnslerini 8.8.8.8 * 8.8.4.4 yapsınlar 1.Bölüm HD2.Bölüm HD3.Bölüm HD4.Bölüm HD5.Bölüm HD6.Bölüm HD7.Bölüm HD8.Bölüm HD9.Bölüm HD10.Bölüm HD11.Bölüm HD12.Bölüm Final HD Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Yöneticiler schneizeL 331 Posted June 7, 2011 Yöneticiler Share Posted June 7, 2011 Eline sağlık Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Hotello 0 Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 Çeviri için teşekkürler. Seriyi pek beğenmedim ancak zaman geçirmek için izlene bilir. Çeviri güzeldi teşekkürler. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
insancılsevecen 0 Posted June 18, 2011 Share Posted June 18, 2011 arkadaşlar alternatif ekleyebilecek var mı ben internetten indirdiğim için en çabuk ya mediafire'den yada multiupload taki direkt indirme linkinden indiriyorum yadımcı olursanız sevinirim Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
wisecolt 0 Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Bu serinin altyazılarına nerden ulaşabilirim. Videoları değil de, sadece altyazıları indirebileceğim bir bölüm var mı? Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts