Jump to content

Fansublara ve Çevirmenlere Teşekkür ederiz.


Hokage_Minato

Önerilen İletiler

Zaten akli dengesi yerinde olan birisi burda türkanime 'nin çeviri yapmadığını sadece upload yaptığını ve kime teşekkür edeceğini bilir. "Teşekkürler Türkanime" v.b. yorumlar sadece yorum kasmak için. Güya otaku üye olacaklar :)

He türkanime hiç bir şey yapmıyorda değil hani. Ne olursa olsun türkanime sayesinde tüm çevrilmiş animeleri bir sitede bulabiliyoruz. Türkanime olmasaydı tüm fansubları teker teker dolaşırdık :wacko:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 34
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Bildiğiniz üzere sitemizdeki her anime bir çevirmen tarafından yada Fansub tarafından çeviriliyor ve sitemizde yer alıyor.Bu nedenle bu çevirmen ve fansublara teşekkür etmek istedik. Sizdende istediği

bence çevirmenlik ayrı bir sanat dalıdır , okuduğunu anlamak ve anladığını karşındakine aktarmak ki bunu yaparken kendi yorumunu katmak gerçekten zor, tüm çevirmenlere kolay gelsin, bizler de onların

Erencim mevzu sen değilsin...Anime izleyenlerin yorumunu altına bir bak istersen ,bu yazıyı koyduğundan beri bir fark görebilecek misin...Aynen devam eskisi gibi....Kimse şu çerçevenin için de ne yazı

Başlık varken ben de bütün çevirmen ve fansub'lara teşekkür ediyorum, keşke sizin aranızda olabilsem sizinle çalışabilsem ama derslerimin yoğunluğundan olmuyor. Hepiniz harika işler başarıyorsunuz ve türkanime gibi mükemmel bir sitenin mükemmel çevirmenlerisiniz... Çok teşekkürler.

Yorum yapanlara gelmişken mevzu, ben türkanime'de ciddi ciddi yorum yapan tek kişi olduğum kanısına vardım. Herkes "arigato türkanime" diyip geçiyor. Ya da spoiler veriyor. Ben yorumlarda muhabbet edebilmeyi özlüyorum ya.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Öncelikle Eren kardeşime böyle bir konu açtığı için teşekkür ediyorum. Gerçekten de Suna ablamızın ve özellikle Zeynep kardeşimizin dediği gibi gerçekten çevirmenler olmasa biz şuan böyle gönül rahatlığıyla oturup anime izliyor olamazdık çok değil bundan birkaç yıl önce canımızın istediği animeyi izlemek rüya idi şimdi bu kadar yol katedildi ve bunda fansublar ile çevirmenlerin emeği çok büyük :) Ayrıca unutulmamalıdır ki 5 kuruş para almadan bu işi yapıyorlar ve bizden sadece bir teşekkür bekliyorlar(birçok fansub sitesinde görmüşsünüzdür "sadece bir teşekkür yeter" ibareli yazıları :) ). Umarım bu durum hep devam eder ve bizlere kendi o güzel yorumlarıyla çevirdikleri nice animeleri izleme olanağı sağlarlar...

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçinden gelerek gönül vererek geceni gündüzüne katarak karşılık beklemeden yapılan bir iştir çevirmenlik en iyi duyguyu izleyiciye aktarmak meşakkatli zor bir iştir kah güleriz kah ağlarız bazende sinirlenir veya düşünürüz.İşte çevirmenler daha doğrusu anime ye gönül verenler gizli kahramanlarıdr anime severlerin.İyiki varsınız tüm emeği geçen Arkadaşlara Teşekkürler Ederim.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 ay sonra...

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.