Jump to content

Hepinize Merhaba Arkadaşlar :)


ecchi

Önerilen İletiler

Hepinize merhaba arkadaşlar benim adım berke şuan kullandığım nickim ecchi eskiden forumlarda kpsharingan olarak gezinirdim. Kısaca bir kendimi tanıtmam gerekirse uzun zamandır program yazılım işleriye uğraşıyorum onun dışında grafik tasarım gibi konularda iyiyimdir hem dijital hemde yerine göre karakalem çizerim arada çalışmalarımı forumda paylaşmayı düşünüyorum ara ara web tasarım işleriylede uğraştım halen oyun yapımıyla ilgili bir forumda moderatörlük yapıyorum ayrıca şuan yazılımına devam ettiğim bir program var size umarım daha sonra tanıtırım birde şuan bir yandan ilgilendiğim blogum var imzamda blog inceleyebilirsiniz :) şimdilik bu kadar sizde biraz kendinizi tanıtırsanız bana karşı tanışma faslında sevinirim :) iyi forumlar şimdiden.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 26
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler olduğu gün

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler olduğu gün

Popüler mesajlar

Hepinize merhaba arkadaşlar benim adım berke şuan kullandığım nickim ecchi eskiden forumlarda kpsharingan olarak gezinirdim. Kısaca bir kendimi tanıtmam gerekirse uzun zamandır program yazılım işleriy

Son zamanlarda bişeyler oluyo bana. :( . Sen de 2. anlamayan kişi oldun, neyse. Zaten benim Gintama fanlığımı nasıl gösterdiğimi biliyosun. Anlatmama gerek yok. B)

Anladım anladım :D

Hoş geldin Berke,

Ben Övünç. Sıklıkla forumda olan ama pek yazmayan birisiyim. :lol: Oturup anime izleyip, manga okumaktan ve mmorpglerle geçirmekten başka yaptığım pek bir şey yok sanırım.

Çalışmalarını merakla bekliyor olacağım.

Keyifli forumlar. ^_^

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hoş geldin foruma :) Ben Taylan, bütün zamanım anime ve mmorpg lerle geçiren tipik bi asosyal diyebilirsin. Şu sıralar sadece ders çalışmakla meşgulüm ama olsun :) Program yazıyormuşsun sanırım ilk dikkatimi çeken o oldu. Umarım forumda iyi vakit geçirirsin
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hoş geldin Berke. Ben Kirito Shu. Bana kısaca Shu diyebilirsin. Sanal alemde isim ve yaş vermenin oldukça gereksiz olduğunu düşünen birisiyim. Yada gerçek ismimi herkesin öğrenmesinden ve arkadaşlarımın bile beni onların deyimiyle çizgi film izleyen birisi olarak çağırmasından korkan birisi. Neyse aramıza tekrardan hoş geldin diyorum. Umarım iyi vakit geçirirsin. İyi forumlar :)
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hoşgeldin Berke ben de Gülşah .

Ben de asosyal birisiyim galiba dsfdfsd Ama hoşuma gidiyor böyle olmak az ama iyi dostlarım var -_-

Bloguna baktım her ne kadar bir şey anlamasam da emek verdiğin belli oluyor ^_^

Hayatım müzik dinleyerek anime , dizi izleyerek ve kitap okuyarak geçiyor gayet de güzel bir hayatım var B)

Umarım iyi vakit geçirirsin

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.