Jump to content

Kuroko’dan Sonra Yeni Spor Animesi


Misafir Leffwn

Önerilen İletiler

Voleybol temalı anime 2014 ilkbaharında geliyor

Production I.G stüdyosu tarafından Haruichi Furudate‘nin voleybol temalı mangası Haikyuu!!‘nun animeye uyarlanacağı resmi olarak duyuruldu. Böylece Kuroko no Basket’ten sonra bir Shonen Jump serisi daha animeye uyarlanmış olacak. Serinin 2014 ilkbahar sezonunda yayınlanması planlanıyor.

Resmi ekleyen

Haikyuu!!’nun hikayesi ise şöyle: Shōyō Hinata ilkokuldayken “küçük devler”i görerek voleybol oynamaya başlamıştır. Orta okuldayken rakibi Tobio Kageyama tarafından ezici bir yenilğiye uğrar. Böylece Hinata, Kurasuno Lisesi’nin voleybol takımına katılır. Amacı Kageyama’dan intikam almaktır. Ancak Kageyama da Kurasuno’nun voleybol takımına katılmıştır. Eski rakipler artık takım arkadaşlarıdır. Hinata’nın çevikliği ve Kageyama’nın top hakimiyeti hassaslığıyla beraber efsanevi ikiliyi oluşturmuşlardır. Böylece yerel turnuvalara katılırlar ve Kurasono’yu zafere ulaştırma yolunda ilk adımlarını da atmış olurlar.

Biraz da manga ile ilgili bilgi vermek gerekirse: Seri ilk olarak Shueisha’nın Shonen Jump Next dergisinde tek bölümlük manga olarak yayınlandı. Bir yıl sonra ise Haftalık Shonen Jump dergisinde yine başka bir tek bölüm olarak yayınladı. İlerleyen yıllarda Jump dergisinde kendisine yer buldu.

Kaynak: http://www.animefantastica.com/

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Teşekkürler bilgi için. Açıkçası voleybolun basketbol kadar heyecanlı olabileceğini sanmıyorum :D

Tabi bunun mangasını hiç bilmiyorum ama voleybolu nedense hiç sevemedim :mellow:

Sanki konu olarak da biraz Kuroko no Basket'e benziyor-eski arkadaşları kast ediyorum- ki spor animelerinde ezeli iki rakip arkadaş olmazsa başka ne olabilir? :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

En azından Free gibi fanservice dolu anime değil.. (Kapağı öyle diyor. Umarım yanılmıyorumdur.) Ama hiç yakışıklı değiller ya. Biraz Kuroko no Basket gibi olaydı

Fangirllik bitti gelelim spora. :D Voleybolu pek sevemedim ama animede heyecanlı olay örgüsü filan olursa izlettirir kendini. Bir de kızlara yakıştırırım voleybolu bakalım animede erkeklerde nasıl durcak?... :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Mangası: http://www.mangahere.com/manga/haikyu/ Okumak isteyen Tabi İngilizce Voleybol'da eminim Süper bir tema olcaktır basketbol beyzbol tennis'den nefret ederdim ama animelerini izleyince hayran kalmıştım sürekli izlerdim şimdi voleybol buda diğerlerigibi çizimleri müzikleri effectleri iyi olursa çok tutulur mangası devam ediyor zaten.
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Çok sevdiğim spor dallarından bir anime daha....Konu önce rekabet diye başlıyor sonra aynı takım da oynuyorlar...Bakalım izledikten sonra rakip olsalardı ne yapacaklardı dedirtecek mi..? :).Hayırlısı gelsin bakalım...Erdem paylaşım için teşekkürler. :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Futbol, basketbol ve tenisten sonra, sonunda hit olacak bir voleybol serisi geliyor gibi.

Beyzbol'da var, one outs :P normalde spor animelerini sevmem -_- ama one outs'da, death note gibi zeka ve psikoloji ön plana çıktığı için izlemiştim ^_^ sonuç olarak bu animeyi merak etmiyorum spor animelerine ön yargılı olduğum için, izlemeyide düşünmüyorum ;)
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Futbol ve Basketbol cinslerini izlemiştim. Tenis hoşuma gitmemişti lakin voleybol..

Cidden ne olacağını bilemiyorum. Fakat garip ve güzel olacağını tahmin ediyorum. Futbol ve Basketbolda stratejik düşünmeler , güzel oynamalar ve rekabet oluyor lakin voleybolu tahmin bile edemiyorum :)

Buda işi birazcık gizemli tutuyor ve güzelleştiriyor. Hadi hayırlısı :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.