Jump to content

Müzik hayatınızda nasıl bir yere sahip?

Recommended Posts

• 2 months later...
  • Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Müzik konusunda sadece bir dinleyiciyim :D Söylemeyide çok severim, hatta sesimin güzel olduğunuda düşünüyorumda ben en çok dinlemekten zevk alıyorum. Özellikle rock müzik. Classic rock, indie rock, a

Müziğe herhangi bir katkım yok maalesef :( ama müziğin bana çok katkısı var... :lol: Hemen her türlü müziği dinlerim.. Yeter ki kaliteli olsun :D Ama şunu itiraf etmeliyim. Buraya bir kısmını FF ola

Öncelikle, keman ve piyano çalmaya başlayalı 4 ay civarı oldu. Enstrüman çalmaya çok önem veriyorum, özellikle de ne zaman bir animeyi bitirsem hemen gidip piyanonun başında öğrenmeyi çok seviyorum.  

• 4 weeks later...

ben daha çok klasik müzik dinlerim bi de animelerin müzikleri tabi:D amatör olanların çoğu güzel ama bi süre sonra kayıplarda olduğu için gereksiz.kulağa hoş gelen ne varsa dinlenmeli =)  ayrıca amatör olarakda keman çalıyorum :) ahahaha reklam yaptım yav kötüyüm heee

Müzik hayatıma sahip :)

Amatör bir durumdayım. Ama çok ilgileniyorum.

Açıkçası Elektro Gitarım var fakat çalmasını becerebildiğim bir kaç şarkı var o kadar. Temel bir ders almak istemediğimden dolayı böyle yavaş ve geri kalmış gibi duruyorum ama bakalım öğrenicez tek başımıza :)

Rock-Metal-Grunge-Punk gibi türleri dinliyorum.Ama genelde müzik listemi kaplayan o güzel eşsiz şarkılar tabiki de The Doors'a-The Beatles'a-The Animals'a-The Rolling Stones'a- Deep Purple'a ve Pink Floyd gibi gruplara aittir.

Sevdiğim müzikler açıkçası 1935 yıllarında Lead Belly'nin yaptığı Country müzikler gibiydi ilk başlarda sonra 1960'ların Physcadelic Rock'ı oldu :)

Yeri geldimi tabi güzel güzel klasik müzikte dinlerim hele ki Ludwig Van benim için ölümsüzdür.. (:

Johann Sebastian Bach'ıda es geçmeyelim (:

• 7 months later...

flüt bile çalamam ama bilgisayarda olmadığım zaman kulaklığım kulağımdan çıkmaz derslerde bile (bilgisayarda hoparlörle dinliyorum) mp3 üme benim organım gibi oldu.hangi tarz diniyorsun diyorsan aklından bir şarkı söle(türkçe pop hariç) %75-85 mp3ümde vardır.

• 2 weeks later...

Genelde House , RnB dinlerim Professional olarak ilgilenmeye çalışırım fakat Mesleğinden ötürü bir çok albüme sahip olmam gerekli hem bunların bulunması sizin ne kadar geniş birisi olduğunuzu gösterir hemde bir çok kişiye satarak para kazanabilirsiniz. Elimde 2,5TB Müzik var toplam fakat benim için önemli olanı bi 2010-2011 RnB olanları bunları kullanıyorum onlarda bi 500MB falan yetiyor zaten maksat bulunması hem insan müziklerden sıkılmıyor pek çok tarz bulunmakta (:

• 4 weeks later...
  • 1 month later...