OverLord 5 Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 Müzikle amatör veya profesyonel açıdan ne kadar ilgileniyorsunuz? ne tür müzikler dinleyip hangi grupların albümlerini alıyorsunuz? Hepsini istiyorum :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
mako-chan 5 Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 ben her türlü müziği dinlerim. yeter ki hoşuma gitsin :) hobi olarak ilgileniyorum :) şarkı söylemeyi ve dinlemeyi çok seviyorum :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
LysSa 26 Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 ben daha çok klasik müzik dinlerim bi de animelerin müzikleri tabi:D amatör olanların çoğu güzel ama bi süre sonra kayıplarda olduğu için gereksiz.kulağa hoş gelen ne varsa dinlenmeli =) ayrıca amatör olarakda keman çalıyorum :) ahahaha reklam yaptım yav kötüyüm heee Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
NeverWas 3 Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Müzik hayatıma sahip :) Amatör bir durumdayım. Ama çok ilgileniyorum. Açıkçası Elektro Gitarım var fakat çalmasını becerebildiğim bir kaç şarkı var o kadar. Temel bir ders almak istemediğimden dolayı böyle yavaş ve geri kalmış gibi duruyorum ama bakalım öğrenicez tek başımıza :) Rock-Metal-Grunge-Punk gibi türleri dinliyorum.Ama genelde müzik listemi kaplayan o güzel eşsiz şarkılar tabiki de The Doors'a-The Beatles'a-The Animals'a-The Rolling Stones'a- Deep Purple'a ve Pink Floyd gibi gruplara aittir. Sevdiğim müzikler açıkçası 1935 yıllarında Lead Belly'nin yaptığı Country müzikler gibiydi ilk başlarda sonra 1960'ların Physcadelic Rock'ı oldu :) Yeri geldimi tabi güzel güzel klasik müzikte dinlerim hele ki Ludwig Van benim için ölümsüzdür.. (: Johann Sebastian Bach'ıda es geçmeyelim (: Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Ace Red Baron 41 Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Tab'ları atarsanız hertürlü şarkı elektro gitarda çalınır bu arada yavaş yavaş bateri öğreniyorum daha acemiyim :( Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
lunarhuman 6 Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 flüt bile çalamam ama bilgisayarda olmadığım zaman kulaklığım kulağımdan çıkmaz derslerde bile (bilgisayarda hoparlörle dinliyorum) mp3 üme benim organım gibi oldu.hangi tarz diniyorsun diyorsan aklından bir şarkı söle(türkçe pop hariç) %75-85 mp3ümde vardır. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Dj Sterimar 0 Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Genelde House , RnB dinlerim Professional olarak ilgilenmeye çalışırım fakat Mesleğinden ötürü bir çok albüme sahip olmam gerekli hem bunların bulunması sizin ne kadar geniş birisi olduğunuzu gösterir hemde bir çok kişiye satarak para kazanabilirsiniz. Elimde 2,5TB Müzik var toplam fakat benim için önemli olanı bi 2010-2011 RnB olanları bunları kullanıyorum onlarda bi 500MB falan yetiyor zaten maksat bulunması hem insan müziklerden sıkılmıyor pek çok tarz bulunmakta (: Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Nyhmdora. 3 Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 Müzik olmazsa yaşayamazdım herhalde. O derece bağımlıyım. :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Pyskhe Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 Herhangi bi enstruman çalamam, ama çok felaket müzik dinlerim. :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitsugaya 50 Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 Müzik hayatımda çok önemli bir yere sahip uyurken, ders çalışırken, oyun oynarken hep müzik dinlerim ve genelde yabancı müzikleri dinlerim. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts